Vaterán cseréltünk. Mit tehet? (részletek lent)
Egy aukciónál írtam az eladónak, hogy a hirdetett laptopért adnék cserébe egy telefont.(vaterán elvileg nem is lehetne cserélni, ha jól tudom)
AZ eladó belement. Megkapta a telefont, a rá másnap jelezte, hogy egyszer csak lefagyott, valami baja van. Ha jelezné, hogy cseréljük vissza a termékeket, akkor köteles lennék visszaküldeni azt, vagy semmilyen joga nincs követelni?
Köszönöm szépen. Én is így gondoltam.
Tényleg nem én tehetek róla, hogy 2 napig ment aztán valami baja lett...ő is elronthatta, mert mondjuk meggondolta magát és így akarja visszacseréltetni, vagy valami.
A termékek át lettek véve mindkét résztől.
Elérhetőséget az aukció leütése után kaptunk.
Megbeszéltük, hogy elküldjük egymásnak a termékeket. Ez meg is történt. Én kedden küldtem, ő szerdán, mikor megkapta.
Csütörtökön pedig írta, hogy nem jó a telefon. És én attól paráztam, hogy vissza akarja-e cserélni..nekem meg eszem ágában se volt.
De azóta már meg tudta csinálni, úgyhogy nincs semmi probléma.
A válaszokat azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!