Mennyi idő után évül el a bkv tartozás és kell-e utána félni attól, hogy csekkeket küldözgetnek, vagy jönnek az adóbehajtók?
Figyelt kérdés
páromnak van bkv tartozása, több százezer forint. már több éves dolgok ezek, de még mai napig próbálkoznak rajta ezt behajtani. én ettől baromira tartok, a számlájára nem mer pénzt tenni, mert elvileg automatikusan levennék róla. ha lesz bármi a nevén, autó, lakás, akkor arra is ráterhelnék? illetve ha lenne közös tulajdonunk?
próbáltam utána nézni ezeknek, de vagy azt írjak, hogy 1 év az elévülés, vagy azt, hogy 5, de akkor még miért zaklatják még ezzel?
tudom, nem szép dolog bliccelni, ki is vagyok rá rendesen bukva, de ekkora összeget nem tudna sehonnan előkeríteni.
2016. okt. 13. 01:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!