Mennyi idő után évül el a bkv tartozás és kell-e utána félni attól, hogy csekkeket küldözgetnek, vagy jönnek az adóbehajtók?
páromnak van bkv tartozása, több százezer forint. már több éves dolgok ezek, de még mai napig próbálkoznak rajta ezt behajtani. én ettől baromira tartok, a számlájára nem mer pénzt tenni, mert elvileg automatikusan levennék róla. ha lesz bármi a nevén, autó, lakás, akkor arra is ráterhelnék? illetve ha lenne közös tulajdonunk?
próbáltam utána nézni ezeknek, de vagy azt írjak, hogy 1 év az elévülés, vagy azt, hogy 5, de akkor még miért zaklatják még ezzel?
tudom, nem szép dolog bliccelni, ki is vagyok rá rendesen bukva, de ekkora összeget nem tudna sehonnan előkeríteni.
na hát pontosan ettől félek én is... az a baj, hogy tényleg nem kicsit összegről van szó, és gondolom csak tovább nő... de mindenféle rémtörténetet olvastam már, hogy egy nő befizetett több mint 400ezret majd pár hónappal később megint jött egy levél, hogy még 120 ezerrel tartozik. aztán bement az Akácfába és közölték vele, hogy nem utaltak hozzájuk pénzt, és be ne fizesse a többit...
de ha elévül utána is ráterhelhetik a tulajdonára?
De igen, miota tudok rola probalom győzködni, hogy fizesse be.
De MÉG nem az én gondom. Es bízom benne, hogy nem is lesz az, de nen igazan tudok mit csinalni vele ezzel kapcsolatban
Mindenki csinal hülyeséget, de én nem akarok magamnak problemat belole, ezert noszogatom, hogy oldja meg. De őt is megertem valamilyen szempontból.
Egyebkent nem tudom pontosan mikori a bünti, szerintem 5eves mar lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!