Magyarországon több pénz kereshető egy mcdonalds franchiseal mint Nyugaton, hiszen nálunk alig kell bért fizetni a dolgozóknak?
Észrevettem hogy Nyugaton ugyanúgy 1 euróba kerül egy sajtburger ahogy nálunk is 300 huf körül van,de a nagyobb szendvicsek se lénygesen drágábbak a nyugati országokban a mekikben.
Tehát nálunk durvább profitot termelnek, mert minden egyéb költségük alacsonyabb mint Nyugaton, főleg az élőmunka költsége.
Nálunk jobb biznisz lehet ez mint mondjuk Németországban?
Vicc, hogy ezzel jövök, de nem az írási stílus, hanem
a helyesírási hibák ismétlődéséből simán rá lehet
jönni :)
13:25-ös vagyok.
Balázskázós gyerek, te nagyon beteg vagy. Rendszeresen olvasom itt az Üzlet és pénzügyek témájú kérdéseket, és majdnem minden 2. kérdés alatt beírod, hogy Balázska. Miközben majdnem mindig más teszi fel a kérdést, a közös metszet te vagy, aki folyton nyomod a Balázskázast. Vicces, hogy már én ia Balázska lettem. Szerintem menj pszichiáterrel. Egyébként jelentettem az összes válaszodat, mert egyre idegesítőbb, hogy minden kérdés alatt tönkreteszed a párbeszédet. Én például veled ellentétben először a kérdésre válaszoltam, mert a kérdezővel amúgy nem értek egyet, nem nagyobb buli itthon gyorséttermet üzemeltetni.
# 23
Te amúgy kihez beszélsz? Csak mert az első válaszoló írta, hogy balázska irogat és ő azóta egyáltalán nem írt a témában. A többi 74%-os választ én írtam.
Mellesleg már én is osztom azt a nézetet, hogy sas bazsika új taktikája, hogy 2-3 nickel irogat a saját kérdéseire :) Régen is csinálta ezt, de hamar leszokott róla, mert szörnyen átlátszó volt - ahogy most is az.
25:
Én is kommenteltem a soproni albérlet árakról szóló kérdésnél, csak én más előjellel, én a határszél miatt nem tartom indokolatlannak az ottani magas árakat. Meg van némi rálátásom az ottani ingatlan piacra szüleim révén.
28:
Tudom, hogy nem egy ember Balázskázik, de ha már engem is lebalázskázott az egyikőtök, és úgy tűnik sok más embert is, átvettem tőle a stratégiát, és egynek tekintem az összes balázskázóa trollt. Csak hogy görbe tükröt mutassak nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!