Fizetnek a jó ötletekért?
Van egy nagyon jó ötletem... Az, hogy... Majd biztos elárulom, kezdtél örülni? Mi? :DD
Na viccet félre téve.
Van egy nagyon jó ötletem, amivel rengeteg pénzt lehetne szerintem keresni.
Mi van olyankor, ha én ezt nem tudom megvalósítani? Ezzel megyek a sírba, mert nincs rá tőkém? El tudom az ötletet adni? Vagy tudok befektetőt szerezni? Hogy működik ez?
Előre is köszi a válaszokat!
Biztos, hogy van már rá mód, nézz utána, nagy hülye lennél bárkinek is kikotyogni, pláne konkrét tervvel, csak azért mert pénze van. Nagy naivság lenne azt hinni, hogy majd nem élnek vissza vele..
Például köttetsz vele egy titoktartásit vagy hasonlót, nézz utána.
Másrészt vannak ilyenek hogy kickstarter meg hasonlók, ott is gyűjthetsz rá befektetőket. Bár itt is benne van a pakliban, hogy esetleg más lenyúlja, deutána kell olvasni ezeknek.
Ötletem nekem is volt, amihez 2-3 millió elég lett volna, de nem tudtam kivitelezni. :/
Most olyanon töröm a fejem egy ideje, amihez elég egy minimális befektetés, és nem annyira kockázatos.
Persze a legjobb az online platformban van, tehát én is ezen a vonalon próbálok elindulni. Ötleteim lennének erre is, de még egyik sem az igazi sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!