Rosszul küldött csomagot nem fizetnek ki, a rendőrség hány nap alatt lép?
Figyelt kérdés
Utánvétet véletlenül nem jelöltem be és így vitték el a postapontra. Az illető átvette. Tegnap voltam bent feljelenteni. A csávó nem jelentkezik, elérhetetlen. Laptop 200.000Ft értékű. Azt mondták házkutatás van ilyenkor, de azt nem tudom, hogy hány napos procedúra ez. Már 5 napja gyomoridegem van2016. aug. 2. 00:23
1/8 anonim válasza:
A tagnak írj emailben smsben holnap 16ig utaljon vagy feljelented .
2/8 A kérdező kommentje:
ezek nem használtak és már feljelentettem tegnap.
2016. aug. 2. 00:53
3/8 anonim válasza:
Mégis mi alapján jelented fel?
Házkutatás, aha..
4/8 Koplárovics Béci válasza:
Buktad... Én a helyében azt mondanám, hogy: "A csomagban semmi sem volt. Ha fizetni kellett volna érte, még én jelenteném fel, hogy átvert."
5/8 A kérdező kommentje:
Mi alapján jelentem fel? Még egyszer elmondom, hogy már feljelentettem! Talán mert nem fizette ki a laptopot? Az illetőt megkeresik házkutatási parancsal és megkeresik a laptopot, ha az nincs ott, akkor gondolom polgári peres eljárás. Az hogy semmi nem volt a dobozban, kevésbé hihető azok után, hogy még annyit visszaírt, hogy megkapta.
2016. aug. 2. 09:51
6/8 anonim válasza:
Csak kérdem, eszedbe nem jutott szólni neki, hogy fizesse ki átutalással? Egyszerűbb, ha így sem érdekli a dolog úgy mehet a feljelentés, de én inkább egy fizetési meghagyást bocsájttatnék ki egy közjegyzőnél.
7/8 tomala válasza:
A fizetési meghagyás jó ötlet, de ha jól veszem ki, a kérdező nem ismeri a vevő személyes adatait, úgy pedig nehéz lenne, ha nem tudja megmondani, kinek és hova menjen.
A rendőrség sajnos vagyon elleni bűncselekményekben nem túl eredményes, de itt talán éppen az motiválja majd őket, van elég nyom, úgyhogy ez az ügy javíthat a lesújtó statisztikán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!