Lehet valamit tenni, ha utólag veszed észre, hogy a piacon jóval kevesebbet adtak vissza?
Sajnos anyukám figyelmetlen volt, és 5000 helyett 1000 Ft-ból adtak neki vissza a piacon. Másnap vette észre, visszament, de éppen más árult, aki megadta az eladó számát. Sajnos blokk nincs (nyilván azt nem adnak...). Hol lehetne próbálkozni? Az eladó nénike nem a termelő, így valószínűleg sebre tette a pénzt. Van értelme egyáltalán pl. a piacigazgatósághoz fordulni, hátha volt ott kamera, vagy feljelenteni a rendőrségen?
Borzasztóan sajnálom anyut, bár tudom, ő volt az, aki sietett és nem figyelt. De az eladónő a telefonban azt mondta, hogy ne hazudozzon már itt, meg ő egy csavargó, szóval még nagyon durván is beszélt vele.
Van akinek a 4000 Ft is számít... de köszönöm a normális véleményeket. Aki meg csak beszólogatni tud, az remélem soha nem kerül olyan helyzetbe, amikor átverik.
Szerencsénk volt, mert a termelő nagyon normális(valószínűleg, aki árul neki, azzal már korábban is volt gond), ráadásul van néhány közös ismerősük is anyukámmal, így holnap visszakapja a pénzt.
Tanulság levonva, biztos, hogy mindig meg fogja ezután számolni a visszajárót. Szerencséje volt az biztos...
Szia!
Nyilván 4000 forint az számít, és bosszantó, de nem tudtok mit tenni.
Ami pedig az eladót illeti: volt tegnap vagy 100 vásárlója, erre ma valaki felhívja, hogy se blokk, se semmi, bemondásra tartozol nekem 4 ezerrel, a Julcsa vagyok, egy a százból, és rosszul adtál vissza.
Esetleg ha megadod a számát, én is felhívom, hogy lóg nekem egy tízezressel, hátha bejön a blöff.
Én nem járok piacra, többek között az ilyen tirpákok miatt sem.
A multikban se teng túl az értelem, de ott azért nem lehet bárki pénztáros, meg nem ugathat be akármit, még ha nincs is igaza a vevőnek, mert kirúgják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!