Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fizetnek a jó ötletekért?

Ókútyafáját kérdése:

Fizetnek a jó ötletekért?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó ötletem... Az, hogy... Majd biztos elárulom, kezdtél örülni? Mi? :DD

Na viccet félre téve.

Van egy nagyon jó ötletem, amivel rengeteg pénzt lehetne szerintem keresni.

Mi van olyankor, ha én ezt nem tudom megvalósítani? Ezzel megyek a sírba, mert nincs rá tőkém? El tudom az ötletet adni? Vagy tudok befektetőt szerezni? Hogy működik ez?

Előre is köszi a válaszokat!

2016. okt. 4. 09:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Befektetőket kell keresned. Vagyis fogod az ötletedet, és elmész minden lehetséges befektetőhöz, ahol elmondod a nagy ötletedet. Ha látnak benne fantáziát, ha úgy gondolják, hogy a pénzük bőven visszatérül, akkor kötnek veled szerződést.
2016. okt. 4. 09:34
 2/14 A kérdező kommentje:
És nincs benne a pakliban, hogy az egyik azt mondja, hogy áhh fiam ebben nincs pénz menj szépen haza. Haza megyek, két hét múlva meg azt látom, hogy Gönczi Gábor a tévébe mutogatja, hogy valaki milyen jó dolgot talált ki... :D
2016. okt. 4. 09:37
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
De benne van. Viszont akkor is benne van, hogy ha nem mondod el senkinek, mert szerintem az ilyen zseniális ötletek (itt most ez nem irónia) nem csak egy embernek jutnak eszébe. Nekem csomó ötletem volt, ami először jónak tűnt, de aztán elhessegettem, mert hülyeség és úgysem jön be. Rá fél-1-2 évre pedig látom, hogy valaki megcsinálta.
2016. okt. 4. 09:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Szerintem tuti bejönne és hatalmas jövője van, a virtuális valósággal kapcsolatos.
2016. okt. 4. 10:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Na mind1. Gondolkodok rajta. Már nekem is volt rengeteg ötletem. De ez tényleg nagyon tuti. Amúgy nem kell hatalmas összeg a megvalósításhoz, kb. 2-3 milla, ahhoz hogy elinduljon a dolog, a reklámmal együtt kellene annyi.
2016. okt. 4. 10:04
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
jó ötletekkel Dunát lehet rekeszteni. Amúgy meg ötletbe senki nem fog beletolni egy fillért se!
2016. okt. 4. 10:13
 7/14 anonim ***** válasza:
61%
Szabadalomról hallottál már?
2016. okt. 4. 10:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor kell befektető. De részletes terv nélkül meg sem fog hallgatni senki.
2016. okt. 4. 10:26
 9/14 A kérdező kommentje:
Az ötletet is lehet szabadalmaztatni? Nem csak a találmányt? Ezzel az ötlettel szolgáltatást nyújtanék meglévő "találmányokkal"...
2016. okt. 4. 10:29
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem csak az ötlet van meg. A megvalósítás is a fejemben van. Ha lenne annyi pénzem, már ma neki is kezdenék! :/
2016. okt. 4. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!