Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tegnap kaptam egy levelet a...

Tegnap kaptam egy levelet a Nemzeti Adó és Vámhivataltól egy végzést mi szerint a rendelt 150 pár converse és hello kitty feltehetően hamisított mire számíthatok ha nem tudtam?

Figyelt kérdés
Történet lényege hogy 8 hónapos terhes vagyok és van egy egy éves fiam a férjem elhagyott a terhességem során így egyedül nevelem a kisfiam na már most 37000 a gyesem együttvéve a családi pótlékkal és szerettem volna egy kis céget nyitni hogy bevételhez jussak. Ezért felvettem a kapcsolatot egy Kínai eladóval az aliexpressen ahol a képeken jól látható hogy eredeti cipőkről van szó! Számlát is állított ki nekem de a vámon megfogták és szellemi tulajdonjogra hivatkozva meg akarják semmisíteni amivel egyetértek mert a Kínai cég nem hajlandó semmiféle igazolást adni számomra hogy eredeti e a cipő! Szeretnék feljelentést is tenni mert nagyon átverve érzem magam. Ha írok egy nyilatkozatott hogy bele egyezem a megsemisítésbe akkor milyen problémám adódhat még? Tényleg nem tudtam de sajnos a tudatlanságnak nagyon úgy néz ki ára van :(((

#NAV #hamisítás #repülőtéri igazgatóság
2016. szept. 14. 08:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%

Sok sikert! Majd írd meg légyszíves, hogy az ügyvéd mit mondott.

(És ennyire azért ne nézd hülyének a NAV-ot. Ők sem ma jöttek le a falvédőről.)

2016. szept. 14. 09:56
 12/13 anonim ***** válasza:
66%

Ha ebből nem lesz vádemelés, akkor összeteheted a két kezed!

Egyébként meg mi vagyunk a hülyék, mert egyáltalán foglalkoztunk veled.

2016. szept. 14. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Mond nekik azt,hogy a pinceben emberi szazlabut akartal csinalni.Ezert kellett a sok cipo.:DDDDDDD
2016. szept. 15. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!