Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Te mit tennél ha tiz millió...

Te mit tennél ha tiz millió adósságod lenne amit nem tudnál fizetni s mellé havi 80 000 fizetésed aminek a felét letiltják?

Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 20:08
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Látom nem megy a távozás...
2016. szept. 16. 18:53
 42/54 A kérdező kommentje:

"Es most johet az en kommentem ala a Kerdezo 3-4 kisnovellaja valaszkepp, hogy mi hulyek vagyunk, o meg milyen ugyes (a 10 millas tartozasa ellenere) xD xD xD"

De azért leirom, igen is hülye az aki azt találja ki, hogy csak az kérdezhet a gyakorin akinek van legalább tizmillios vagyona, akinek kevesebb van az ne kérdezzen a a véleményét se írja a gyakorin.

Annak pedig alapvető elképzelése is tévesek az életről aki azt hiszi, hogy a semmiért cserébe diktálhatja másnak, hol és mit tegyen. Léteznek cégek, melyen megszabják, hogy az alkalmazottjuk nem indíthat vállalkozást, talán még azt is megszabhatják, hogy lehet e face profilja, gyakori regisztrációja, írhat e ezekbe, csakhogy ezek a cégek busás jövedelmet adnak cserébe.

Te azonban egyetlen egy fillért se fizettél nekem, úgyhogy kénytelen leszel valahogy elfogadni, hogy van véleményem, sőt akár még le is írom itt. akármekkora is a vagyonom, a vélemény nem vagyonfüggő. ha pedig ez ennyire nem tetszik, az ellen többféle módon tehetsz: nem jössz vissza olvasni se, vagy fizetsz. Fizetsz, s ha eleget fizetsz, van az a pénz amiért nem írom le a véleményemet, sőt még olyan pénz is van amiért akármilyen véleményedet leírom ide vagy azt írom, hogy elfogadtam.

De amíg nem fizettél addig csak magadnak parancsolgathatsz.

És igen, hülye az aki azt hiszi ingyen dirigálhat bárkinek, akár mekkora is a vagyona bárkinek.

2016. szept. 17. 15:04
 43/54 anonim ***** válasza:

Nyugodtan ird le a velemenyedet, legalabb jot rohogok azon mennyire melysegesen buta vagy.

En is leirom a velemenyemet, ez az oldal errol szol, es vissza fogok irni, mert fergetegesen jot szorakozom rajtad! 😂

Minek fizetnek, hogy ne ird le a velemenyedet?

Nem vagy te akkora asz, hogy ezert barki fizetne.

Irjad csak, legalabb tovabb rohogok rajtad.

Azt se irtam, hogy ne indits vallalkozast. Indits nyugodtan. Azt irtam sok sikert 40.000-bol vallalkozast infitani, meg megelni se lehet belole. Kesz csoda, hogy itt vered magad es nem inkabb valami melot keresel kulfoldon.

Hajta akkor mutasd meg. De most megmondom neked - mert gyakorin miert ne irhatnam a velemenyemet - ha gondolod te is fizethetsz nekem a te logikad alapjan es akkor nem irok.

HOGY SZERINTEM TE SOHA AZ ELETBEN NEM FOGOD VALLALKOZASBOL KIFIZETNI A 10MILAS HITELEDET.

Mert bena vagy a penzugyekhez, ennyi.

Na hajra! Johet a kovetkezo 3 komment!

Kar hogy ervelni se tudsz, csak kiforgatod az ember szavait, mert olyan buta vagy, hogy fel se fogod mit irnak neked.

2016. szept. 17. 16:19
 44/54 A kérdező kommentje:

Minek fizetnek, hogy ne ird le a velemenyedet?

Mert ez az egyetlen módja hogy valaki engedelmeskedjen neked. ingyen senki se fogja azt tenni amit mondasz.

Azt se irtam, hogy ne indits vallalkozast. Indits nyugodtan. Azt irtam sok sikert 40.000-bol vallalkozast infitani, meg megelni se lehet belole. Kesz csoda, hogy itt vered magad es nem inkabb valami melot keresel kulfoldon.

Olvass figyelmesebben mert nem irtam hogy 40 ezerből inditana bárki vállalkozást.

Hajta akkor mutasd meg. De most megmondom neked - mert gyakorin miert ne irhatnam a velemenyemet - ha gondolod te is fizethetsz nekem a te logikad alapjan es akkor nem irok.

Csakhogy én nem utasitottalak arra, hogy ne irj.

nekem nem lelki teher ha bárki ir itt bármit.

Én azt se mondtam, hogy hülyeség amit te irsz, csakazt mondtam, te vagy hülye. De nekem nem gond ezzel együtt élni.

HOGY SZERINTEM TE SOHA AZ ELETBEN NEM FOGOD VALLALKOZASBOL KIFIZETNI A 10MILAS HITELEDET.

Gratulálok a látnoki képességedhez, de fejleszd még, mert alapvetően hibás mert nincs is tízmillás hitelem, a problémád csak az, hogy szövegértelmezési gondjaid vannak s emiatt félreértelmeztél egy kérdést. valamint hogy nem vagy képes elviselni ha valakinek más a véleménye mint neked s ezért próbálod csendre inteni.

De felfogom, hogy az írják nekem a gyakorin hogy hitelem van, csak hát ettől még nem lesz...

2016. szept. 17. 17:22
 45/54 A kérdező kommentje:

Én mindössze írtam egy módot egy hitel visszafizetésére, de aztán jött a személyedben egy jevova tanúja azzal hogy csak egy igaz módszer létezik s beleköt abba aki mást merészel állítani. És és a saját igazának kétesnek bizonyuló látnoki képességekkel próbál érvényt szerezni.

pedig esetleg a jelent kellene előbb tisztán látni s utána foglalkozni jövendöléssel.

De ha neked ez a szórakozás és ezen röhögsz jókat hogy fel nem fogott kérdések alapján jóslatokba bocsátkozol a gyakorin hát tedd, és ismétlem újra: nem fogok fizetni azért hogy ne tedd. Felőlem akár ezresével is félreértelmezheted a gyakori kérdéseit és akár tízezresével is foglalkozhatsz erre épített jövendőmondással, én nem fogom azt mondani hogy ne tedd és fizetni se fogok. Majd ha valami hasznos munkát vállalsz nekem. na azért már fizetek. hamis jóslatokért vagy azok elhallgatásáért nem.

2016. szept. 17. 17:32
 46/54 anonim ***** válasza:

Lol. En neked dolgozni? Mit dolgoznek neked, kis penzugyes buta csaj vagy 80.000 nettoval, aki itt veri magat, hogy 10 millas vallalkozast csinal a havi 40.000-vel.

Na ehhez sok sikert kivanok.

Csinald meg akkor hajra. Az a baj, ha ertenel a penzugyekhez, akkor most nem 10millas hitellel bajlodnal 80K keresettel.

Te magyaraztad itt hogy fizessek, hogy ne kommenteljel. Minek fizetnek? Mekkora badarsag ez.

"Majd ha csinalsz nekem valamit akkor fizetek" Valoszinubb, hogy te dolgoznal nekem hamarabb, habar az ilyen kis majom alkalmazottakkal nem szeretek egyutt dolgozni, akik a nagy semmire vannak hatalmas arccal. Sajnalom a munkatarsaidat, hogy nap, mint nap el kell viselniuk a frocsogesedet. Melohelyen is ilyen nagy megmondoember vagy, vagy csak gyakorin vagy nagy mellennyel? Rohadt ciki lehet, hogy a penzugyesnek vonjak a 80.000-es fizujanak a felet.

Sok sikett kivanok a vallalkozasodhoz!

Majd ird meg, hogy mire jutottal, de eloszor probald meg tulelni a honapot 40000-bol, mondjuk ha anyuci-apuci eltart akkor megertem, hogy nem vagy befosva es ekkora az arcod.

2016. szept. 17. 17:51
 47/54 A kérdező kommentje:

"Valoszinubb" A jóslataid után javaslom, valószínűségszámítással inkább ne foglalkozz mert nem értesz hozzá.

De ha már a valószínűségszámításnál tartunk, én most sebtiben kiszámítottam: nem valószínű hogy nekem dolgozhatnál ilyen hozzáállással, hacsak nem vagy profi programozó, hogy mindezt elnézzem. E paraméter esetében növekedett ugyanis a valószínűségszámítás (!!!) értéke (!!!) (figyelj nagyon mit írok!).

Pár profi programozók nem nagyon bocsátkoznak kétes jóslatokba s ha valószínűségszámításba bocsátkoznak azt se úgy teszik ahogyan te.

Még a nememet se sikerült kiszámitanod. :)))

De értékelem az igyekezetedet.

De lássuk be az hogy te nekem dolgozz csak max. egy erős elméleti fejtegetés lehetne, amire magas valószínűséget max. papíron eltorzított adatokkal lehetne felmutatni.

2016. szept. 17. 18:11
 48/54 A kérdező kommentje:
Pár=Bár
2016. szept. 17. 18:12
 49/54 anonim ***** válasza:

Penzugyes vagy nem? Azt eltalaltam.

Akkor egy pasi aki noi emokikat hasznal. 😂

Hogy dolgoznek neked, amikor te 80.000-et keresel es annak a feley vonjak?

Minek ide valoszinusegszamitas? Ossze-vissza hablatyolsz! xD

A kerdesed arrol szolt, hogy mi mit csinalnank? Hat nem 10 millios profitot termelo vallalkozast probalnek elinditani ugy, hogy 40.000-bol kell megelnem, mint neked.

De mondd mar el legyszives, te ezt hogyan kiviteleznef? Olyan ugyesen irkalsz itt! Mindenhez ertesz!

Csinald meg akkor a vallalkozasodat, ha ilyen ugyes vagy es minfenhez ertesz, na meg mindenkinek okosabb vagy biztosan sikerul majd milliomossa valnod a semmibol.

2016. szept. 17. 19:46
 50/54 A kérdező kommentje:

Penzugyes vagy nem? Azt eltalaltam.

Nem, nem találtad el.

Akkor egy pasi aki noi emokikat hasznal. 😂

Az hogy a te géped egy mosolyból női emot csinál a te géped baja.

Hogy dolgoznek neked, amikor te 80.000-et keresel es annak a feley vonjak?

Pl. ugy hogy megtanulod értelmezni a kérdéseket amiket elolvasol. Ez lenne a kezdet.

Minek ide valoszinusegszamitas? Ossze-vissza hablatyolsz! xD

Akkor ne bocsátkozz jóslatokba ha szerinted nem kell. Csak annak összevissza aki a fogalmakat keveri. Amugy a mondataim nem tul bonyolultak.

A kerdesed arrol szolt, hogy mi mit csinalnank? Hat nem 10 millios profitot termelo vallalkozast probalnek elinditani ugy, hogy 40.000-bol kell megelnem, mint neked.

Én is azt irtam, hogy tiz millió ebben az esetben kevés, csak ugye a figyelmes olvasás nem megy.

És nem, nem 10 millióból kell megélnem. Élj csak te annyiból ha szerinted bárkinek ennyiből kell élnie.

De mondd mar el legyszives, te ezt hogyan kiviteleznef?

Mégis miért kellene idemásolnom sok oldalas üzleti tervet? Csak 1 indokot mondj amiért érdemes lenne megtennem, de ha tudsz többet, akkor mondj többet is.

Olyan ugyesen irkalsz itt! Mindenhez ertesz!

Sajnos nem. A hozzád hasonlóak viselkedését pl. nem értem.

Csinald meg akkor a vallalkozasodat,

irtam már hogy külön utasitás nélkül is csinálom.

ha ilyen ugyes vagy es minfenhez ertesz, na meg mindenkinek okosabb vagy biztosan sikerul majd milliomossa valnod a semmibol.

Mindenkinél nem vagyok okosabb de nálad nagyon ugy néz ki hogy igen. De ez könnyű győzelem igy nem nagyon számit.

2016. szept. 17. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!