Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Te mit tennél ha tiz millió...

Te mit tennél ha tiz millió adósságod lenne amit nem tudnál fizetni s mellé havi 80 000 fizetésed aminek a felét letiltják?

Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 20:08
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

Angliaban a minimalber gyarban szalag mellett £1000 felett van mar. Tulorazik kicsit az ember es boven megvan a 400.000 Ft.

Realisabb, hogy kulfoldre megy dolgozni egy gyarba nyelv nelkul akar, ha nyelvet tud jobb melok is vannak, mint az, hogy egy szerencsetlen, aki 10 millios tartozast szedett ossze, egy vacak 80.000-es allasa van HIRTELEN PENZUGYI ZSENI LESZ es varazsol egy 10 millios vallalkozast. Ennyi.

De ha ez a rengeteg kerdesed magadrol szol, akkor ne nekunk oszd az eszt, hanem csinald meg, hajra! Sok sikert! Mindenki hulye, csak te vagy helikopter a penzugyes vegzettsegeddel egyutt, kislany.

2016. szept. 16. 16:42
 32/54 A kérdező kommentje:

Senki se lesz hirtelen pénzügyi zseni.

Minden tanulás egy folyamat. Ilyesmit nem is lehet gyorstalpaló módon megszerezni.

2016. szept. 16. 17:45
 33/54 A kérdező kommentje:

Nem mindenki hülye csak pl. az aki úgy gondolja ki kell fejteni hogy nem lesz valaki hirtelen pénzügyi zseni. Magától értetődő dolgokat értelmes ember nem fejt így ki.

Értelmes ember olyasmiket fejteget ami nem triviális.

2016. szept. 16. 17:47
 34/54 A kérdező kommentje:

"akkor ne nekünk oszd az eszt, hanem csináld meg, hajra!"

Nyugodj meg, eszem ágában sincs nem keresni pénzt. A te utasítgatásod ellenére is keresek pénz, anélkül is.

És abban igazad van, hogy az hülye aki szerint a másikat utasítgatni kell arra hogy pénzt keressen.

2016. szept. 16. 17:49
 35/54 A kérdező kommentje:

Azonban javaslom ülj be újra az általános iskolába, mert ha ebből a kérdésből:

"Te mit tennél ha tíz millió adósságod lenne amit nem tudnál fizetni s mellé havi 80 000 fizetésed aminek a felét letiltják?"

KIEMELEM MÉG JOBBAN: "Te mit tennél" neked az jön le hogy rólam szól akkor ugy néz ki túl sokat bagóztál anno magyarórák helyett.

Napnál is világosabb, hogy a kérdés: Te mit tennél, nem rólam szól hanem arról aki ép válaszol.

És még én vagyok a helyikopter...

2016. szept. 16. 18:02
 36/54 anonim ***** válasza:
Te beszélgetsz el itt saját magaddal a saját kérdésed alatt, részemről én kiszálltam a topicból.
2016. szept. 16. 18:08
 37/54 A kérdező kommentje:

És ezt feltétlenül be kellett jelenteni.

Én azokkal beszélgetek akik hozzászólnak és ugy, ahogy hozzászólnak. Aki érdemben szól hozzá azzal aszerint aki nem érdemben azzal is aszerint

2016. szept. 16. 18:13
 38/54 anonim ***** válasza:

A kerdezo egy nagy megmondo hangember, aki egyebkent egy senki. 80.000-es fizubal 10 millio adossaggal osztja itt az eszt. Na menj szepen vissza melozni kiralylany, a penzugyes vegzettsegeddel meg kitorolheted a seggedet, mert nyilvanvalo, hogy semmit nem ertesz a gazdasaghoz.

Na en is kiszalltam.

Es most johet az en kommentem ala a Kerdezo 3-4 kisnovellaja valaszkepp, hogy mi hulyek vagyunk, o meg milyen ugyes (a 10 millas tartozasa ellenere) xD xD xD

2016. szept. 16. 18:35
 39/54 A kérdező kommentje:
ehhez nem kell nagy komment. ugy gondolod neked is be kell jelenteni hogy kiszállsz miután kiderült, hogy szintén nem voltál képes értelmezni a kérdést.
2016. szept. 16. 18:38
 40/54 anonim ***** válasza:

Gyoker vagy, de nagyon. Az az igazan ostoba arogans fajta. :D

Sok sikert a tartozasod kiegyenlitesehez a nagy uzleteddel, havi 40.000-rel szuper vallalkozast tudsz beinditani!

2016. szept. 16. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!