Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Te mit tennél ha tiz millió...

Te mit tennél ha tiz millió adósságod lenne amit nem tudnál fizetni s mellé havi 80 000 fizetésed aminek a felét letiltják?

Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 20:08
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
72%

Nekem csak 9milliós tartozásom volt, ès nem jutottam el odáig hogy tiltsák.

A 8 órás munka mellè vállaltam mèg kèt munkát, hètvègèn ès sokszos èjszakai is dolgoztam.

A hitel lakáshitel volt. A lakás kisebb szobáját kiadtam. Nem költöttem csak a nagyon szüksèges kajára.

2016. szept. 12. 23:02
 12/54 anonim ***** válasza:

Az itt a probléma,hogy sajnos sokan belekeveredtek abba a helyzetbe, hogy 80 000 es fizetés mellé tizmilliós hitelt szoptak be. Sajnos ezeknek az embereknek baromira kevés eséjük van arra, hogy bármikor is hitelmentesek legyenek.

Aki 80 000 forintér dolgozik, az nagy valószinüséggel, nem talál erre megoldást, mert nem képes rá. Szar ügy, de az nem megoldás, hogy hétvégén is hülyére dolgozod magad, hogy negyvenévesen elvigyen a szívinfarktus.

2016. szept. 14. 17:47
 13/54 anonim ***** válasza:

Az élet kemény, ha nem vagy csibész, akkor beszopod a fszt.

Ebben a helyzetben, ha én ebbe lennék és nem vinne rá a "lélek" a csibészkedésre, akkor bizony már külföldön lennék.

2016. szept. 14. 17:49
 14/54 A kérdező kommentje:

"Sajnos ezeknek az embereknek baromira kevés eséjük van arra, hogy bármikor is hitelmentesek legyenek. "

Ezzel nem értek egyet.

nem esélyről van szó, hanem nagyon kevés ember teszi ilyen helyzetben azt amit kell. S ezért lábalnak ki kevesen.

Ez hasonlít az esélyhez kicsi de nem az.

Ha más módon szemléljük ugyanazt a helyzetet akkor egész mást tapasztalunk.

Ha azt nézzük, hogy mit tesznek az ilyen emberek a megoldás érdekében, akkor azt fogjuk tapasztalni hogy akik kijutottak belőle azok túlnyomó többségben kb. ugyanazt csinálták. Tehát valójában aki a megfelelőt csinálja az nagy arányban kit ki ebből a helyzetből, aki pedig nem megfelelőt csinál az nagy arányban nem jut ki ebből a helyzetből.

2016. szept. 14. 18:20
 15/54 A kérdező kommentje:
kit=jut
2016. szept. 14. 18:21
 16/54 anonim ***** válasza:
Te hogyan oldanad meg ezt a problemat?
2016. szept. 14. 18:22
 17/54 A kérdező kommentje:
vennék eladnék s nem költenék míg fel nem hízik addig a tőke amiből megoldható
2016. szept. 14. 18:49
 18/54 A kérdező kommentje:

azért még arra kiváncsi volnék, hogy az a szuper jó tanács amit vulgáris, mások véleményét elfogadni képtelen barátunk szerint meg kellene fogadni, miszerint adosság összevonás, hogy csakmax 33%-ot vonjanak, hogyan működikjelzálog, egyéb hitel és közüzemi tartozás esetén, és ha mégis működne mennyi lenne a havi részlet?

de eleve baromság mert 10 milliós jelzálog tartozás esetén nem 33%-ot vonnak hanem viszik az egész házat...

2016. szept. 15. 00:04
 19/54 A kérdező kommentje:

nagyon képbe lehet az aki ilyeneket irkál. valószínűleg ezét kell neki érvek helyett mocskolódással és vulgarizmussal megspékelnie a mondandóját s ezért kell az érveket kioktatásnak neveznie és belekötnie.

hogy a dilettantizmusát leplezhesse.

2016. szept. 15. 00:07
 20/54 anonim ***** válasza:
Kimennék külföldre és kb. heti hét napban dolgoznék 14 órákat, hogy mielőbb visszafizessem. Természetesen nem kerülnék olyan helyzetbe, hogy 10 milliós adósságom legyen.
2016. szept. 15. 00:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!