Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay-on vásároltak tőlem....

Ebay-on vásároltak tőlem. Gondosan becsomagoltam, ettől függetlenül törötten érkezett. A szobrocska keze letört, a dobozról is készítettem fotót, nem látnám, hogy a doboz sérült volna. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy tört le, dobozba buborékosan csomagoltam. Mi a teendő? A pénzt se kaptam még meg, mivel paypalon pending státuszba van. Szerintem 21 napig mivel kezdő vagyok az ebay-on? A pénzt a vevő követeli vissza. Mi a teendő? Mindent én nyeljek be? A postaköltséget is?

2016. szept. 7. 09:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
értem, ez a posta feladási szelvényt kéri
2016. szept. 7. 13:31
 12/15 A kérdező kommentje:
ha mosta vevő visszaküldi nekem a csomagot, azt a szállítási költséget mikor kell kifizetnem?
2016. szept. 7. 13:32
 13/15 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg nem akarok vele alkudozni, mert 5o dolláról le alkudta 25-re a kis szobrot"

Hmmmm. Mondd csak, kérdező, le van fényképezve az a szobor, hogy letört a keze?? Elküldte emailben a fotót? Vagy csak úgy "bemondta"?

Gyanítom, hogy ki akarja használni, hogy kezdő vagy...

2016. szept. 7. 19:30
 14/15 A kérdező kommentje:
küldött képet, el van törve tényleg
2016. szept. 7. 19:46
 15/15 A kérdező kommentje:

segítsen már valaki legyenszives

a törött szobrocskát bejelöltem, hogy küldje vissza akkor visszatérítem a költségeket

bejelöltem a shipping labelt

mit vár most a vevő, mit kell feltöltenem, azt írja nem találja a shipping labelt

[link]

2016. szept. 9. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!