Ebay-on vásároltak tőlem. Gondosan becsomagoltam, ettől függetlenül törötten érkezett. A szobrocska keze letört, a dobozról is készítettem fotót, nem látnám, hogy a doboz sérült volna. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy tört le, dobozba buborékosan csomagoltam. Mi a teendő? A pénzt se kaptam még meg, mivel paypalon pending státuszba van. Szerintem 21 napig mivel kezdő vagyok az ebay-on? A pénzt a vevő követeli vissza. Mi a teendő? Mindent én nyeljek be? A postaköltséget is?2016. szept. 7. 09:27
11/15 A kérdező kommentje:
értem, ez a posta feladási szelvényt kéri
2016. szept. 7. 13:31
12/15 A kérdező kommentje:
ha mosta vevő visszaküldi nekem a csomagot, azt a szállítási költséget mikor kell kifizetnem?
2016. szept. 7. 13:32
13/15 anonim válasza:
"Amúgy meg nem akarok vele alkudozni, mert 5o dolláról le alkudta 25-re a kis szobrot"
Hmmmm. Mondd csak, kérdező, le van fényképezve az a szobor, hogy letört a keze?? Elküldte emailben a fotót? Vagy csak úgy "bemondta"?
Gyanítom, hogy ki akarja használni, hogy kezdő vagy...
14/15 A kérdező kommentje:
küldött képet, el van törve tényleg
2016. szept. 7. 19:46
15/15 A kérdező kommentje:
segítsen már valaki legyenszives
a törött szobrocskát bejelöltem, hogy küldje vissza akkor visszatérítem a költségeket
bejelöltem a shipping labelt
mit vár most a vevő, mit kell feltöltenem, azt írja nem találja a shipping labelt
2016. szept. 9. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!