Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Paypal 'return fee' összeg...

Paypal 'return fee' összeg vissza kerül a zsebünkbe sok év után is, ha sikerül a bankszámla regisztráció?

Figyelt kérdés

Ha a bankszámla regisztrálásakor a paypal levon x összegnyi euró/dollárt 'return fee' gyanánt, akkor ezt a pénzt a sikeres regisztráció után visszaküldi a rendszer.

Na már most a kérdésem az lenne, hogy ha tegyük fel az paypal levonja ezt pénzt, de én a regisztrációt félbe hagyom vagy elrontom és tegyük fel nem csinálom meg - akár direkt -, es mondjuk csak 10 év múlva folytatom, akkor ezt a 'return fee'-t a rendszerük ugyan úgy vissza küldi?

Csak mert a barátnőmmel a múltkor erről cseverésztünk (valamelyikünknek a bankszámla regisztrálás közben egy kis galibába ütközött), és úgymond volt egy kis nézeteltérésünk ezzel kapcsolatban. Ő váltig állította, hogy ez egy 'tiszta banki rendszer' és a pénzt vissza küldik amint sikerült a regisztrálás én meg kissé pesszimista kommentekkel illettem a paypal rendszerét. Én úgy látom az egészet - bár nem ismerem a cég tényleges "szabályzatát" -, hogy ez a 'return fee' afféle pénzlehúzás, de csak akkor és csak is akkor, ha az illető aki abbahagyja/elrontja a regisztrálást valahol és nem tudja megcsinálni, akkor a pénzt nem küldik vissza x idő után. Mondjuk eltelik 2, 5 vagy 13 év. Mert úgymond 'elvész' a rendszerben.

Nektek mi a véleményetek? Van ilyen, vagy 100%-ban köteles vissza küldeni a pénzt? Talán én lennék a pesszimista vagy a tudatlan.

Kérem értelmes válaszokat írjatok, röviden vagy hosszan fejtsétek ki, ha valaki tud erről valamit.

2016. szept. 4. 13:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Csak hogy tisztázzuk miről beszélsz.

Return fee akkor fizetendő, ha hibásan írtad be a bankszámla számod vagy a neved és így próbálsz meg átutalni pénzt a paypalrol a saját bankszámládra. Ha hibásan van megadva az adatod, akkor átutalás nem sikerül és levonnak 1500 forintot az egyenlegedből, amit nem kapsz vissza, mivel ez egy díj, egy büntetés, egy szolgáltatás díja, ez a pénz onnantól a paypalé.

Ha a bankszámládat csatolod a paypalhoz, annak nincs díja és nem vonnak le semmit.

Ha a bankkártyádat csatolod, akkor levonnak 400 forintot, amit a paypal egyenlegeden jóváírnak, amint a kártya csatolását befejezted.

2016. szept. 4. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!