Paypal regisztráció utáni kártyaaktiválás, hogyan?
Regisztráltam a paypal.com oldalra, hozzáadtam a profilhoz a kártyámat, (OTP junior) és le is vonta róla a 400 HUF + 1 USD összeget. Azt írta, hogy a sikeres aktiváláshoz üssem be a 4 számjegyből álló aktivációs kódot, amit nem találtam a netbankomban, mivel még valószínűleg nincs kész a jelenlegi számlakivonatom, én pedig azt hittem, hogy biztos a számlaadatok között lesz.. Ott is volt 623 Ft, mint zárolt összegek, én pedig azt hittem, hogy biztos a Csekkszám valamelyik négy száma lesz az aktivációs kód.. Természetesen addig próbálgattam, amíg a kártyámat letiltotta a paypal, a 623 forint nem került vissza a számlámra, és a paypalomat sem tudom ugyebár fizetésre használni.
A kérdés az lenne, hogyha újra megadom a kártyám adatait és leterhelik ismét 623 forinttal, az előző leterhelés összege teljesen elveszik? Mit csináljak most? Várjak míg talán visszautalják a leterhelés árát? És egyébként ez a 4 számjegyből álló szám ott lesz majd a számlakivonatomban?(Még nem készült el)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!