Miért kér utolsó lépésnél Payoneer regisztrációnál számlaszámot és információt? Ez nem pont hogy "Payoneer" bankszámla regisztrációra van, és majd aztán tudom megigényelni a bankkártyát?
Nem értem.
Youtubeon a regisztrációs segéd videókban az utolsó lépésnél csak egy szimpla személyi azonosítást kér be, de én mikor regisztrálnék, az utolsó lépésben otthoni bankszámlaszámot, nevet stb-t kér.. ?
Érdekes...
Most kipróbáltam és nekem a végén ezek közül kell választani.
Szerintem te az elején a "Helyi bankszámla" menüpontot választottad ki nem pedig a "feltöltős Mastercard kártya" opciót
Üdv!
Köszönöm válaszát és segítőkészségét!
Hát még mindig nem tiszta, megnéztem újra és az elejétől kezdve:
Payoneer oldalán "Get started" majd átírányít egy oldalra hogy válasszak alábbi felsorolásaik közül számlatípust, és ott a "Personal / Collection
Account" ra lépve továbbít az oldalra ahol 5 lépésben tudom megnyitni a számlát ügye, de nekem a végére még mindig mást ad mint neked. A segéd videokban is az volt a vége mint a képnek amit küldtél, de nekem teljesen más. Mint írtam továbbra is mint ha már meglévő bankszámlaszámot és adatokat kérni igen.
Olyan választási lehetőség egyébként nincs is vagy csak én nézem el, hogy "helyi bankszámla" vagy "feltöltös bankszámla" a regisztráció során.
Mit ronthatok el?
Esetleg próbáld meg ezen a linken keresztül,hátha.
Majd kattints a "Sing Up"-ra
Azután a felugró ablaknál válaszd ki a "Prepaid MasterCard® Card"-ot így elvileg a végén annak kell kijönnie amit az előző válasznál linkeltem.
Lehetséges,hogy ezen a linken keresztül angol lesz az oldal, de talán sikerülni fog.
Köszi ismét válaszod!
Tudnál küldeni nekem egy screen shotot arról hogy hol és mikor dobja neked ki a valasztasi lehetőséget hogy válaszhass "Prepaid MasterCard® Card" vagy egyéb közül? Nekem továbbra sem dobja fel, és ugyan az a vége. Mostmár komolyan érdekel miért nem megy.
Az is lehet,hogy neked a Payoneer oldala máshogy néz ki, ez esetben töröld a böngésződből a Cooki-kat.
Na szóval ügye mikor beírom,hogy Payoneer.com akkor ez az oldal jön be:
Itt a nagy Sign Up gombra kattintva bejön ez:
Majd itt kiválasztod a Feltöltős MasterCard® kártya opciót így a végén elvileg nem fogja kérni a számlaszámot és hasonlókat.
Ahhaa látom akkor mi a baj. Nekem semmi olyat nem dob be mint amit neked a második képen. Egyből az ürlap kitöltésére vezet, és gondolom a "Helyi bankszámlát" választva automatikusan mert ügye az utsó lépés nekem hogy adjam meg a bankszámlaszámom adatait stb.
Utolsó ötletem talán az hogy nem otthon Magyarországon vagyok, bár ez nem hiszem hogy ok lenne, de megpróbálkozom majd otthonról + egy cooki törléssel.
Köszönöm részletes segítséged! Legalább tudom én és az is aki hasonló problémákkal küszködhet majd a jövőbe mit kell keresni!
Na akkor ezekszerint nem csak egyedül vagyok ezzel a problémával... Érdekes...
Akárhol is nézem mindenkinek szinte a mastercard igénylő oldalt dobja be utso lépésnek, ahogy lennie is kell, szóval nem értem a mi esetünkben mitől más...
Ha megtaláltad a megoldást esetleg, megosztanád majd velem is? Addig is rajta vagyok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!