Budapesten meddig fog romlani az életszínvonal? Hiszen már sokszor egy teljes havi minimálbért kérnek el egy szobáért! Ilyen nyomor LOndonban sincs, mi lesz így?
a magyarokat nem zavarja hogy a megélhetési költségek teljesen elszakadtak a bérektől?
Budapesten pl egy takarító választhat : vagy beköltözik harmadmagával egy szobába nyomorogni, vagy mamival lakik, ha van olyan szerencsés hogy ott élnek a szülei is.
Meddig fog még süllyedni Budapesten az életnívó?
Az árak az egekben, a külföldi turisták meg külföldi expat dolgozók felnyomják az albérletárakat a magyar munkásosztály meg nyomorog a fővárosban!
Meddig lesz ez még így?
A kúrmánynak hála ez akármeddig süllyedhet. Hogy hol fog elszakadni a cérna a legbutább proliknál is, az kérdéses, de borulni fog a szarosbili nagyon hamar. Fszom se érti, miért kellett a munkásszállókat bezárni.
Az lesz a vége, hogy az utolsó keresőképes ember is lelép az országból mert megunja a nyomort és a féktelen kizsákmányolást, és akkor marad majd egy rakás politikus, cigány, nyugdíjas és börtöntöltelék, és majd mutogathatnak egymásra, hogy ki tartsa el a többit. Még körjátékot is játszhatnak hozzá: "én kis kertet kerteltem, bazsarózsát ültettem..."
Ha nekem van egy kiadó szobám, miért érdekelne, hogy te mennyiből élsz meg? Csak az érdekel, hogy a minél nagyobb hasznot hozzon a szoba. Ha lesz aki kifizeti a csilliárdot is érte, akkor annyiba fog kerülni. Ha senki se lesz, aki 5000 Ft-nél többet adna érte, akkor annyi lesz, vagy nem adják ki.
Ha most mindenki fizetését megtoldanák havi 500.000-el, akkor az árak is pont annyit mennének fel, hiszen megjelenne egy jól fizetős kereslet.
Egy megoldás van, legyen több pénzed, mint a többségnek.
" Ha valaki csak a szobát tudja megfizetni, akkor lakik abban. "
Budapesten már a szobát se lehet megfizetni munkás bérből!!!
Nem a külföldiek nyomják fel az árakat, hanem a nav, azzal, hogy már senki se nagyon mer susmusba kiadni, mert soka jóindulatú.
A bérlőknek meg egyre nagyobbak az igényeik, a sima szoba 4 székkel asztallal meg melegvízzel már kevés.
Légkondi kell, tévé meg ingyen internet, főzési lehetőséggel.
Én próbaképp a napokban gondolkodtam azon hogy van egy kb 60 nm es, üzletem, és csinálok belőle egy 3 szobás szobánként négy ágyas munkásszállót, napi 900 ft-os per fő árért rezsivel mindennel egy nap ennyi. Egy hete hirdetem, eddig hatan jelentkeztek... Szóval nem vagyok szétszedve, mert egy hét alatt még félig sem telt be.
A kialakításba viszont kb egymillát be kéne fektessek.
6-8-10 ember azért pörgeti a számlákat is, és ha még le is adózom, akkor nézhetem hogy mi marad. És erre még rájön az amortizáció.
# 5/ Miért a CSOk nem volt egy Ordas hiba?
Gyakorlatilag megállt miatta az egész használt ingatlan piac.
Senki nem vesz semmit, csak ha lehet rá CSÓKOLNI.
Azért szálltak el a budapesti ingatlan és lakhatás árak, mert Nyugat-Európából rengeteg punci hajhász kan érkezik, akik a bár nem túl minőségi, de olcsó magyar női punci reményében, az ottani bérekhez képest nevetségesen olcsón vettek szexfészket.
Tehát ha közgazdasági szemmel nézzük, akkor megnőtt a kereslet.
Igaz, hogy egy takarítónak vagy egy mekis fiúnak így szobatárssal kell rohadnia valahol a város külső vagy cigányos részén. De ez a nyugati férfiakat a legkevésbé sem zavarja, elhiheted... Jönnek az olcsó nők miatt.
Budapest = PUNCITŐZSDE
egy kupleráj, nem több
Ezzela puncitőzsde szituval magyarázod ezta jelenséget is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!