Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik szerint Nyugaton nem...

Akik szerint Nyugaton nem jobb az életszínvonal, mivel magyarázzák azt hogy a nyugati országkban sokkal kisebb a dolgozói szegénység?

Figyelt kérdés
Kit akarnak azzal etetni hogy a nettó 1100 euróból ugyanolyan szarul lehet élni mint a kőkemény nettó 70-80 ezerből otthon?
2016. ápr. 29. 20:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%

Valóban nem sok különbség van.

Persze neked, aki életében nem volt külföldön, fogalma nincs erről.

Legyél nyugodtan abban a hitben, hogy kint ennyi pénzből vígan élsz.

2016. ápr. 29. 20:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia Séf fiú! :D
2016. ápr. 29. 20:36
 3/12 A kérdező kommentje:

Nyugaton élek, és meg lehet élni 1100 euróból.

Tapasztalom..

Persze nem fényesen, de én pl az otthoni minimálbérből nem tudnék megélni.

2016. ápr. 29. 20:38
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Meg lehet élni, meg a nagy lófaxt azt lehet . Saját lakás 1100 eur_ból kint sem lesz . Lehet max élni egyik napról a másikra, szállón, vagy albérletben .
2016. ápr. 29. 20:47
 5/12 A kérdező kommentje:

Miért a magyar minimálból talán jobban élsz?

Abból albérletet se tudsz fizetni.

Max egy kis szobát.

2016. ápr. 29. 20:50
 6/12 anonim ***** válasza:
58%

Ha nyugati színvonalon akarsz élni, akkor 2000 euró alatt bukott a mutatvány.

Nyugodtan nézz be egy autószerelőhöz vagy egy moziba.

Majd akkor rájössz, hogy az 1100 euró semmire nem elég.

Én szakmunkásként voltam kint, félrerakni lehet a pénzt, de egyébként kidolgoztatják a beled(a nagy nyugati csoda semmivel nem különb, mint az itthoni)és kint élni normális körülmények között nem tudsz.

Legalábbis nekem nem jött be, hogy szállón rohadok, ha meg lakást akarok akkor megint valami putriban kellene laknom és nem tudok félrerakni.

Mondjuk kint nincs is mire, mert elhiszem, hogy az Iphone 6 az sima ügy megvenni, de lakást venni kizárt.

Én majd ha visszamegyek, akkor lehúzok annyit, hogy kapjak valami nyugdíjat meg összerakok egy lakásraválót, aztán jövök is vissza.

2016. ápr. 29. 20:55
 7/12 anonim ***** válasza:
77%

idehaza a lakhatásra elmegy a 100e ből 50-60e jobb esetben, kint elmegy 1000euróból 500-600. Ennyit erről.

Ja persze lakhatsz ukránokkal egy ágyban is akár 100euró/hóért, ha neked az jó.

Minimálbér az mindenhol MINIMÁL bér, amiért a MINIMÁL szolgáltatásokat engedheted meg magadnak.

2016. ápr. 29. 20:55
 8/12 A kérdező kommentje:

"idehaza a lakhatásra elmegy a 100e ből 50-60e jobb esetben, kint elmegy 1000euróból 500-600."

Otthon ez szobát jelent, Nyugaton sok helyen egy lakást kapsz enyniből.

Az én garzonom pl 400 euró rezsivel. 37 nm.

2016. ápr. 29. 21:03
 9/12 anonim ***** válasza:
44%

Na ja , de sajátod soha nem lesz, fiatalabb meg már te sem leszel . Elég gáz, 55-60 évesen is egy albérletből kifigyelni . Ismerek itthon egy f.it, meg az asszonyát 56 évesek, enyhén szólva durva, hogy ennyi idősen és még mindig segédmunkáért állnak sorba és albérletbe laknak . Adok még egy kis időt és a hajléktalan szállón találják magukat .

Ha te tudsz félre tenni spórolni akkor hajrá .

2016. ápr. 29. 21:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Kb. kint is a fogadhoz verheted a garast, hogy itthon legyen valamid, úgy durván 10 évig, ennyi idő alatt össze is fogsz tudni kuporgatni egy 8-10 milliós saját lakásra . De, 10 év után meg már a ..szom jönne ide vissza .
2016. ápr. 29. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!