Eljátszottam a rezsipénzt tippmixen ha irok egy kérvényt az szrtnek visszaadják a pénzem?
Már miért adnák vissza?
Am meg minek játszol?
Van egy marha a neten, aki már a 300. bukszát kaparja le azt semmi komoly eddig.
Egyszer nekem is elborult az agyam azt vettem húsz darabot, de ugyanez. Volt benne kb 10 ami visszanyerte a huszas felét, végül az is elolvadt...
# 7
De a pénzt ők is Máltán tartják offshore-ban..
Nem fogja őket meghatni az, hogy neked a rezsire kell a pénz, pluszba még ki is röhögnek.
Ez nem úgy működik, hogy: "Basszus, most felteszek X összeget, ha nyerek, akkor király vagyok, ha nem, akkor visszakérem a pénzt...".
Így kb. minden szerencsejáték csődbe jutna, puszta emberbaráti szeretetből... a szerencsejátékok és azok a dolgok, amelyeknek a nyereményéhez pénz szükségeltetik közel s távol sem az Emberi Jóindulatról híresek... lásd be: ezt bebuktad.
Mi a tanulság? Legközelebb nem a rezsi pénzt kell elb.szni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!