12-15 évesek nem gondoltatok még katalógusból való terjesztésen alapuló pénzkeresésen ahelyett hogy itt kérdezgetitek hogy miből lehetne pénzetek?
2. Átszoktam lapozni.
Többiek! Nem rég kezdtem neki avonhoz hasonló, de nem olyan gyakori termékek "terjesztésének". Nekem eléggé Bejött, pedig nem erőltetem meg magam. Felvetődött bennem a kérdés, hogy a sok nyafogó tizenéves miért nem próbálkozik mé vele
Miért nem próbálkozik meg vele?..
Véletlenül elküldtem átnézés nélkül, de remélem a lényeg érthető.
Egyrészt el sem jut hozzájuk, hogy létezik ez a dolog.
Másrészt szerintem hosszú távon neked sem lesz olyan jövedelmező, mert az új dolgok érdeklik az embereket, lehet 1x, 2x rendelnek, aztán ennyi.
Szerintem életemben 1x rendeltem Oriflame-katalógusból.
Fleur de Santé-ból szintén 1x.
Még van vmi beauty akármi, amiből szintén 1x, de annak a fele meg sem jött.
Amway-től (nem ezt kezdted most el véletlenül???) meg nincs az az isten, hogy bármit is rendeljek.
És még valami: nem sértésnek mondom, tényleg ne haragudj meg, de én nem akarok egy 15 évestől rendelni, ő nem szakember, a kérdéseimre nem tud választ adni, a pénzemet pedig nem bízom rá egy kamaszra.
Olyan sokat nem kereshetsz vele, azért a kis pénzért pedig meg is kell dolgozni, sokaknak talán ez sem tetszik.A rendeléseket begyűjteni, rendszerezni, nyilvántartani, a csomag megérkezése után szétszórni, házhozvinni, stb. MErt nyilván nem fognak hozzád elmenni a termékért, ha már ők fizetnek érte.
Szerintem sokkal ésszerűbb, jobban fizet, etrvezhető, szabályos, törvényes, ha 15 felett (vagy 16) egy diákszövetkezetnél dolgozol.
Egy 12-13 éves meg ne akarjon pénzt keresni, azért vannak a szülei, hogy mindent biztosítsanak neki.
BAsszus, 12 évesen a panelünk előtt játszottam a barátnőimmel, fára másztunk, meg ilyenek. Ráérsz majd dolgozni, ha felnőtt leszel, akkor úgysem lesz más választásod.
Mondjuk ha te most vagy tini, akkor ezt úgysem érted meg.
Utolsó válaszoló!
A kérdést nem magam miatt tettem fel (nem vagyok már kamasz).
Nem az Anwayt kezdtem el.
Nem teljesen értek egyet a valaszoddal, de részben igazat adok neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!