A magyar vállalkozók miért csinálják Nyugaton is ugyanazt mint Magyarországon, holott ott sokkal jobb a gazdasági környezet?
Otthon ugye rá tudják fogni a sok adóra hogy simlizni kell. sok adó, sok áfa, simlizünk mert muszáj!
De ugyanezt csinálják Nyugaton is!!
700 euróért akarnak dolgoztatni olyan országokban (nem egy hirdetést láttam már hogy szakképzett szakácsokat kerestek ennyiért Ausztriába!!! magyarok) ahol a munkanélküli segély is több ennél.
Miért ilyen a magyar vállalkozó hogy a dolgozót éheztetné de ő meg dőzsöljön és minél több és több legyen neki?
Itt Nyugaton már a többség tudja hogy arabnak kínainak töröknek magyarnak!! nem szabad dolgozni mert simlisek.
Miért vagyunk ilyen balkáni nép hogy ennyire szivatjuk a saját fajtánkat?
Miért csalnak nyugaton is? Hát mert idehaza rájöttek hogy csalásokkal "sikeresek" lehetnek, egyenlőbbekké válhatnak a többi polgárnál. És nyugaton sem akarnak másodrangú polgárok lenni, de még egyenrangúak sem akarnak lenni a többi nyugatival. Ha nyugaton számukra nullára csökkenne vagy negatív előjelű lenne az adó, akkor is csalnának valahogy. Egy megoldás van, messze elkerülni az emberi társadalomnak ezt a fajtáját.
Valamikor régen én mindössze önellátóként tudtam kiiktatni őket az életemből. De még az az életmód is maga volt a mennyország, mert nem élősködtek rajtam vagy szüleimen és nem tudtak beleszólni az életembe.
"Én mindig jókat derülök azokon az állásokon ahol segély szintű fizetést próbálnak adni. "
ha nem segélyszintű fizetést akarsz kapni akkor képezd magad, én elvégeztem a cnc tanfolyam marha jól keresek és ősszel újabb fizetésemelést fogok kapni.
"Miért ilyen a magyar vállalkozó hogy a dolgozót éheztetné de ő meg dőzsöljön és minél több és több legyen neki?"
Az élővilág parazita életmódot folytató lényei ilyenek. Sajnos nem elég csak dolgozni meg költeni, a nap 24 órájában védekeznünk kell a paraziták ellen. A vadonban sincs ez másképp. Még egy egyszerű konyhakertben is gondot kell fordítani a kártevők elleni védekezésre és a gyomirtásra. Jelenleg Magyarország csupán azért élhetetlen, mert az időd és tevékenységed nagy részét a kártevők elleni védekezésre kell fordítani. Mármint a felegyenesedve járó kártevőkre gondolok. Aki nem teszi azon élősködnek, élnek munkájából, elviszik prostinak, uzsorakölcsönre beszéli rá a bank, fél fizetését elviszi a rezsi, az ÁFA, stb. Egy kertben sem az a megoldás hogy ültetünk mégtöbb gyümölcsfát ha a meglévőkön hernyók hemzsegnek. Mi magyarok mégis ezt tesszük, mert ha lenyúlnak bennünk például alacsony fizetéssel akkor dolgozunk mégtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!