Nem tudom elviselni a környezetem, mit tegyek?
Kedves Active!
Mivel még iskolába jársz /leírásod alapján gondolom, nem egyetemre/ én nem ajánlanám neked, hogy költözz el, mivel a családot rávenni egy költözésre nehéz ügy, egyedül meg fiatalon kiszakadni a családból nagyon nehéz.
Szerintem először is azt kellene megpróbáld, hogy keress az osztályodban, környezetetben olyan cinkostársakat, akik ugyanazt érzik mint te. Neked az fáj, hogy egy olyan közösségben élsz, ahol az emberek mást gondolnak mint te és ez zavar és ez jól is van így, mert mindig lesz olyan, hogy olyan emberekkel találkozol, akikkel nem egyezik a véleményed, de együtt kell lenned velük /pl. munkahely/. A fontos, hogy legyen egy bázisod, ahol jól érezheted magad, ahol elmondhatod, hogy mi bánt. Ha ezt nem találod, akkor javasolni tudnám neked a kollégiumot, de ez is veszélyes vállalkozás, mert ott is lesznek olyan emberek, akik az általad leírt véleményeket hangoztatják. Szerintem egy jó gondolkodású ember vagy és nem baj, ha nem állsz be a sorba, de az baj, ha emiatt szenvedsz.
Tehát fontos hogy próbáld meg tiszteletben tartani a szerinted 'buta' embereket is, ha te tiszteletben tudod tartani a mások véleményét, akkor más is el fogja fogadni. Ilyenek vagyunk, mindenki más. A fontos csak, hogy el tudod-e fogadni ezt vagy küzdesz ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!