Visszafizetik a pénzt garanciára? (többi lent)
Használt terméknél szó nincs ilyen pénz visszatérítésről...
Ha 6 hónap garancia van rá, akkor vissza kell vinnie és ingyen meg kell javítaniuk.
3 nap amire gondolsz.
Én is jártam így. Fél évig sz.rakodtam a céggel, a laptop folyamatosan használhatatlan volt, a végén rám fogták, hogy valamit beleöntöttem...stb.
Aztán végül tesóm szétárulta. (ő vette nekem). Ha én vettem volna, simán bíróságra mentem volna vele, olyan volt a hozzáállásuk...
Szerintem csináltassa meg velük garanciálisan, ha utána is rossz lesz, kérje vissza az árát.
(minden papírt mindig tegyen el)
"Nekem viszont rémlik valami olyan, hogy az első egy hétben szó nélkül vissza kell téríteni az árát. "
Ilyen nincs. Ami hasonló: távollévő felek (pl internetes vásárlás) között történő vásárlás esetén 14 napon belül el lehet állni a vásárlástol (indoklás nélkül) és akkor visszakapod a vételárat.
Másik hasonló: 3 munkanapon belül ha elromlik a készülék, akkor egyböl cserélniük kell (és nem várathatnak téged a javitással).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!