Ha a media marktban veszek valamit es nem jo visszafizetik az arat?
Csakis akkor, ha még nem szekszuáltál bele.
Egyébként nem szokás pénzt visszaadni, max levásárolhatod.
Pénz vissza nem adnak. Ezt jól legyezd meg. Sehol.
Max ha fél óráig tombolsz a vevőszolgálaton akkor talán esetleg.
Azonban levásárolhatod az árát, ha visszaveszik. Persze alap a bontatlan csomagolás, vagy legalább normálisan visszacsomagolt áru.
3 munkanapig a pénzt is vissza kell fizessék. Eleinte lehet kötözködnek, aztán majd azt mondják hogy vásárold le, de ha kitartó vagy, akkor vissza fogják adni a pénzed.
Más kérdés, hogy laptopot nem célszerű media marktban venni, mert a hardverapron vannak használt de gyári garanciás laptopok, amelyeknél ugyanaz a konfiguráció fele annyiba kerül kb. És ugye ha gyári garis, akkor ugyanazt tudja mint az eredeti.
a normális válaszokat köszönöm.... :)
de holnap is visszavihetem akkor akár, igaz?
igazából a levásárlassal csak annyi a bajom, hogy nem tudnám semmi hasznosra levásárolni, amire szükségem lenne , ahhoz meg egy kicsit drága volt
, hogy hülyeségekre költsem. .. pedig direkt akkorát vetttem amekkorát irtak h kell, de kb 1cm hijján nem jo.. és nincs is belőle nagyobb :S
jo lenne, ha visszafizetnék :(
Sajnos ebben az esetben kizárólag a rugalmasságukra és jóindulatukra számíthatsz. Ha jól értem, akkor a termék nem hibás, csak a te céljaidnak nem felel meg.
Más a helyzet akkor, ha ugyan nem hibás, de eltérő a tulajdonsága, mint ami fel van tüntetve rajta. Esetedben ha a pontos méret szerepel a csomagoláson, s a valóság más, akkor jogosan reklamálhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!