Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt nagykereskedő? Vagy...

Messier 64 kérdése:

Van itt nagykereskedő? Vagy ismeri valaki, ennek a menetét?

Figyelt kérdés

2016. aug. 11. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen tipusu? Sok fele nagykereskedes van.. Illetve ezek vallalatok altalaban, nem pedig szemelyek..

Mi az h menetet? :D

Kicsit tul egyszeru lett a kerdesed sztem.

2016. aug. 12. 06:42
 2/7 A kérdező kommentje:
A cégeknél is emberek tárgyalnak a gyártóval. Tehát X kereskedelmi cég képviseletében megjelenik Józsi gyártónál. És? A termék ára mitől függ, darabszám, kapacitás lekötése, rendszeresség, vagy valami egyéb? Esetleg ez minden gyártónál más és más?
2016. aug. 12. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Olyan h megjelenik Jozsi bacsi,ilyen egy rendes nagykernel nincs. Egy rendes nagykernek beszerzoi vannak. Az arazast meg millio egy dolog befolyasolja..ezt ide leirni nem lehet.. Ennel sokkal komplexebb ha a valodi valasz erdekel.
2016. aug. 13. 00:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen , azok a dolgok érdekelnek amik hatással vannak az árra. Leginkább, felsorolás szerűen ,talán egy mer tel. Nem adok el ,és nem vásárolok, de több kisvállalkozó jár hozzám, és szeretném tudni, hogy megy ez a nagy cégeknél. Mondjuk egy Samsungnál,egy Cheppinél, Vagy egy Mercédesznél. Mivel lehet rávenni Őket egy olyan alacsony árra amit még senkitől nem fogadtak el. Ez persze fikció. Én egy úberelhetetnen ideális esetről beszélek. Ő, remélem nem vittem félre a témát. Még mindig a tárgyaláson szoba jöhető, árat befolyásoló elemek érdekelnek.
2016. aug. 14. 23:32
 5/7 anonim válasza:

Ugyanúgy meg egy nagykereskedőnél is mint nálad, kiskereskedőnél. Ami miatt le tudja szorítani az árakat a termelés mennyisége, alap közgazdaságtan, ha többet gyárt, az egy termékre eső fix költség csökkenni fog...

Illetve azon kívül amit felsoroltál az ár függ még a felhasznált anyagok árától, a költségétől, a munka költségétől, a munkások bérétől, a fűtéstől, és minden egyébtől, ami a fix és a változó költség kategóriájába esik, csak felületesen meg említve.

2016. aug. 18. 22:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak a kíváncsiság kedvéért. Nézzünk egy példát. Mondjuk van egy internetes áruházam, és odamegyek a Samsunghoz és lekötöm a gyártósort, mondjuk két napra, legyen mondjuk 10 000db tévé. Vállalom az internetes reklámozását a terméknek. Továbbá az eladás után nem csak a kialkudott árat fizetem ki hanem piac kutatási adatokkal is szolgálok. Vagyis megmondom, hogy hány százalék nyugdíjas, hány százalék nagycsaládos, hány százalék értelmiségi, stb…, vette meg a 10 000db tévét. Tehát ezek mellet a kondíciók mellet ki lehet alkudni alacsonyabb árat mint mondjuk a Médiamarknak, vagy más nagykereskedőnek?
2016. aug. 19. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Szamit a disztribucio, promocio, marketing a szolgaltatasaid minosege. Te mesz az aruert vagy ok hozzak a nagykeredbe, mennyit vallalsz be, keszleten tartod e a termeket. Hany helyre juttatod el tenylegesen. A reklam az nem a Te dolgod hanem a gyartoe. A nagyker mivel sok gyartoval van kontaktban ezert nem kotelezodik el egyik gyarto fele jobban elvileg. A mediamarkt kemenyen reklamoz, mivel o nem nagyker, hanem egy kiskereskedelmi lanc. Vele nehez lenne pl felvenned a kesztyut a meretebol adoodan. Sot megkockaztatom, hogy nem helyi szerzodeseik vannak, hanem nemzetkozi, akkor meg foleg jobb kondit kapnak. Terjed a netes vasarls erosen es partolom is, viszont meg mindig jelen van a "valodi bolt". Egy TV reklammal nem tudod felvenni a versenyt azzal h neten reklamozod sztem.

Ha jo arat akarsz egy gyartotol, akkor a mennyiseg amit veszel tole az szamit leginkabb szerintem, sot nem is az egyszeri, hanem ha folyamatos beszallitod lesz. Ha esetleg megis tolni akarsz egy adott gyartot, megteheted..sales csapatot csinalsz es kiskereskedelmi boltokkal probalsz meg bizniszelni, leszerzodni, h toled rendeljek. Ez sok penz ido energia. De akkor fel tudsz mutatni a gyarto fele vmit, h az o termekeit nyomod...esetleg kozos akciokat dolgoztok ki ahol o kompenzal es ad kedvezmenyt a termekekbol stb.

2016. aug. 20. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!