Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Holnap lesz az utolso napom a...

Holnap lesz az utolso napom a cegnel, hogyan bucsuzzak el toluk?

Figyelt kérdés
Tanulas miatt megyek el, de a fonokom nem egyszer emlitette hogy barmikor visszavar es tobbszor is mondta hogy ne menjek, de szeretnek tovabb tanulni (1 evet fogok meg tanulni) En arra gondoltam hogy a nap vegen bemegyek a fonokomhoz es megmondom neki hogy nagyra ertekelem azt az idot amit itt eltolthettem, rengeteget fejlodtem veluk, es egy kezfogas kozepette megkoszonok mindent aztan pedig elmegyek. Mit kellene meg tennem ?

2016. aug. 11. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha már felmondtál és tudják, hogy aznap mégy utoljára, akkor kb ennyit (az egy kedves gesztus).
2016. aug. 11. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
A "Csá gyíkok, én leléptem" mondat találó.
2016. aug. 11. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Dobj körbe egy levelet, hogy mondjuk jövő hét szerdán xy helyen szívesen meginnál egy sört mindenkivel és elköszönnél tőlük.

Egyébként ez jó amit a főnökkel tervezel, a kollégáknál szerintem jobb egy ilyen kicsit kötetlenebb este, nálunk a legtöbb kolléga egy 2-3 soros levéllel búcsúzik, és van egy sörözés ahova el lehet menni ha valakit érdekel.

2016. aug. 11. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Én amikor otthagytam az első munkahelyem (10 évig voltam ott), a két főnökömnek meg a közvetlen kollégámnak vettem egy-egy üveg jóféle bort, és ahogy te írtad, megköszöntem nekik a közös munkát, további sikereket kívántam, és elmondtam azt is, hogy mennyire szerettem ott dolgozni. Nem kell túlzásba sem esni, de biztosan érezték, hogy sokat jelentett nekem az a 10 év. Ajándék mondjuk nem fontos, de én tényleg sokat köszönhettem nekik, ezért nem akartam csak egy kézfogással megköszönni.
2016. aug. 12. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!