Ha Vaterán még "nem ellenőrzött vásárló" vagyok, akkor tényleg nem licitálhatok az utolsó órában?
Igen, tényleg. Nem viccből írják le.
Hogyan lehetsz ellenőrzött? Azt is leírják. Nem bonyolult. Ha nekem sikerült, neked is fog.
És ha nincs bankszámlám?
Amikre licitáltam idáig, azokat mindig személyes átvétellel vettem meg, készpénzben fizetve.
Bankszámla nélkül sehogy!
Akkor mit ellenőriznének?!
4
És mit kell hozzá tennem?
vaterán csak ezt írják:
"Ahhoz, hogy egy felhasználó teljes jogú felhasználó státuszt kaphasson a Vatera piacterén, szükség van az általa megadott bankszámlaszám valódiságának ellenőrzésére. Ehhez kattintson a Személyes menü > Fiókom > Fiók Beállításai > Személyes adatok oldalon a Biztonsági regisztráció fülre és hajtsa végre az ott leírtakat."
Igazság szerint van bankszámlám, de egy árva centem sincs rajta, nem is használom, tehát a 100 ft-ot se tudná levonni róla.
Akkor ideje, hogy elkezd használni :-)
Beballagsz a bankodba, befizetsz rá x összeget (amennyit gondolsz) és utalsz 100 ft-ot netbankból.
Hidd el, kitárul előtted a világ és olyan dolgokat is meg tudsz venni, amit eddig nem :-) Pl. 1 ft-ért kabátot, üveg süteményes tálat (tegnap annyiért vették meg tőlem :D), könyvet, stb.
Jajj...
Tudni kellene értelmezni a Vaterán leírtakat.
Neked nem kell teljes jogú felhasználónak lenned a vásárlói jogkör teljes használatához.
A bankszámlás ellenőrzés akkor kell, ha eladni is akarsz.
Érted? Nem..
De azt nem írja, hogy a teljes jogú vásárló hogyan lehetek!
Egyébként mi a francért kell rébuszokban írni? Annyira nehezedre esne, hogy leírd, hogy te hogyan csináltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!