Vaterán megvették egy hírdetett termékemet, de gond van, mi tévő legyek?
A kettes válaszolóval értek egyet. Ha a vaterás nem megértő, akkor kapsz egy nagy negatív értékelést, ha nem lesz meg a termék - jogosan.
Én magam is jártam már így, hogy a vaterás elkezdett magyarázkodni. De vevőként licitálva vagy 2-3 alkalommal is arcomba tolja a Vatera, hogy ha licitálok, kötelességem átvenni/megvenni a terméket. Visszakérdeztem, hogy eladáskor erre nem figyelmeztet vajon, hogy ha vásárló akad, akkor kötelessége átadni???
Ha már elvitték tőled.
Vatera aukció törlése, termék állapota megváltozott, tönkre ment cimszóval.
Ha még nem, beintesz a jofogasos vevőnek.
Jól írják: Vaterás vevő mindenképpen elsőbbséget élvez - köteles vagy neki átadni.
Jófogáson meg sokszor csak hülyítik az embert, aztán nem is fizet, nem jön, stb. Ott nincs vásárlási kötelezettsége.
És igen, ha mi, eladók elvárjuk a vevőtől, hogy megvegye a licitált terméket, akkor az eladónak is kutya kötelessége átadni az eladott dolgot - én legalábbis így gondolom.
Ne haragudj, de leírtam már: A Vaterás vevő elsőbbséget élvez, mert neki köteles vagy odaadni.
A Jófogáson nem kötelező sem megvenni, sem odaadni - az egy hirdetési oldal, ha nem adod, maximum így járt a vevő, de nem tud sem negatív értékelést adni, sem bünti nem jár érte.
A Vateránál az a legkevesebb, hogy kapsz egy negatív értékelést, de ha a vevő az ügyfélszolgálatnak "felnyom", akkor komoly gondok lehetnek - akár fel is függeszthetik a fiókodat, amíg oda nem adod a terméket (még mielőtt többen lehúznának, benne van a szabályzatban.
A Jófogásos vevőnek meg szépen megmondod azt, hogy sajnálod, de a Vaterán is hirdetted, ott is megvették és köteles vagy ott odaadni - ennyi.
"A vaterás vásárló csak leütötte, de még nem fizette ki,"
Miért, a Jófogásos vevőd kifizette? Az sem - vagy legalábbis nem hiszem, hogy ilyen rövid idő alatt megtette volna.
5,7,8 vagyok:
Már csak azért is a Vaterás vevőnek adnám, mert a Vaterán sokkal jobban lehet eladni, sokkal stabilabb, ott, ha leütik a terméket, akkor nagy valószínűséggel meg is veszik, de a Jófogáson sok az érdeklődő, kevés a vevő. Sokszor csak az idő megy vele. De ha eladni akar az ember, akkor mégiscsak a Vatera a jobb...
Ember!
A vaterás leütötte, tehát megvette, nem csak licitált rá, ahogy először írtad!!!
Mit foglalkozol a jofogasos muksóval? Házhoz viszed neki? ott meg majd azt mondja, mégsem kell?!
te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!