A vatera vagy a teszvesz a jobb?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 23:33
1/5 anonim válasza:
Egy a tulajdonosuk.. a sok jutalék miatt, én inkább egyiken sem árulok már.. van olyan licit oldal, ahol nincs jutalék..
2/5 anonim válasza:
én a vaterát jobban szeretem, sokkal nagyobb a választék, jobban van kategorizálva, és azt is szeretem, hogy böngészésnél a termék kis képére kattintva nem az aukció jön elő hanem új ablakban a kép nagyban :)
3/5 anonim válasza:
Vatera. Az előttem válaszoló jól összefoglalta, hogy miért. Csak egy adat, (a mai napon) pl. Nokia mobiltelefonból a Vaterán 4800 db van fent, míg a Teszveszen 600.
4/5 anonim válasza:
Én is a Vatera mellet állok.
A vásárlás is egyszerűbb!
5/5 anonim válasza:
Sajnos az utóbbi időben,mióta vidéki a tulaj,olyan sok változtatást hoztak be hogy egyre inkább romlik a szinvonala!!A moderátorok néha olyan bunkók mintha minden igyekezetükkel azon lennének hogy lezüllesszék a Vaterát.Rengeted régi nagyon korrekt eladót kirugtak mert összehasonlitást tett az ebay-al.A teszvesz inkább női eladókból áll meg kirugott vaterásokból.Náluk inkább baráti a hangulat és nincs annyi Császár akinek mindent szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!