Melyik a jobb Vatera vagy Tesz-vesz?
Attól függ, milyen szempontból...
Szerintem a vatera lehúzósabb.
De pl. a vaterán könnyebben tudsz eladni műszaki cuccokat, míg a teszveszen babaruhákat, játékokat.
Eladás szempontjából a teszvesz jobb, a vatera nagyon hamar behajtónak adja át, ha nem fizettél. Én hónapok óta fel vagyok függesztve, pedig kifizettem még a kamatot is. Gondolom a bercis reklámokat valamiből fizetni kell....
Viszont tényleg több műszaki cucc van a vaterán.
miota elore fizettetni akarnak, es mindket ceg gazdaja ugyanaz a kulfoldi ceg (nev nem jut eszembe de valami afrikai cucc) es ilyen lehuzosak, azota mindketto sz*r szememben. egy az egyben leszedtek az ebay mukodeset, fuj!
Persze a szerverek nincsenek ingyen, na de 5-6%-okat kerni + kiirasi dij, azert kivancsi lennek egy bevetel/kiadas listara az elmult evekbol mindket cegnel (teszvesz/vatera). par sza milla biztos befigyelt. tul sok alkalmazottuk se lehet, szoval tuti buli. inkabb ingyenes aprohirdetesi oldalon toljatok, szerintem. Ugyanaz. Ezek az oldalak semmifele tobblet biztonsagot nem nyujtanak, ellenben levesznek rendesen. Kinek eri ez meg?
utolsó 2 válaszadónak üzenem hogy nincs igazuk.
sajnos tavaly egy cég lett a 2 aukciós oldalból.
így a lsitázási díjat nyugodtan bevezethették.
de ha eladod a terméket akkor nem kell kifizetni.
egyébként is a lsitázási díj 5 ft.
egy 1000 ft-os aukciónál ez nem nagy pénz.
ez a két oldal azért is hasznos mert én már többnyire innen veszek meg mindent ami kell játék elektronikai dolgok stb jóval olcsóbban mint a boltban csak azért mert esetleg egy cseppet használt.
arról nem is beszélve hogy az eladás sem rossz dolog mert én semmit nem szeretek inkább eladom.
és sokszor még a hibás működésképtelen dolgokat is megveszik tőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!