Melyik jobb a vatera vagy a teszvesZ?
Figyelt kérdés
teszveszen pitiáner dolgokért felfüggesztenek és a felhasználók okoskodnak..vaterán lehet cserélni?2010. jan. 2. 09:06
1/5 anonim válasza:
Mindkettőről rendeltem már, nem volt egyikkel sem gondom.
TeszVeszen egy kicsit komolyabban veszik a szabályokat, ezért az ott lévő emberkéktől szívesebben rendelek, jobban megbízok a TeszVeszben.
2/5 A kérdező kommentje:
nekem épp ez a problémám hogy túl komolyan..a vatera kicsit úgy mond üzletbarátabb :) aki komoly dolgokat próbál eladni annak való nem aki kisebb dolgokat
2010. jan. 2. 11:24
3/5 anonim válasza:
Igaz, hogy a teszveszen kisebb dolgokért is felfüggeszthetnek, de ebből is látszik az előző válaszoló megállapítása, miszerint komolyabban veszik a szabályokat. Ez pedig valóban nagyobb biztonságot adhat, kisebb eséllyel vernek át. Én is jobban bízom a teszveszben, de ettől függetlenül sok mindent vettem már a vaterán is probléma nélkül.
4/5 anonim válasza:
Én teszveszelek eladóként és vásárlóként is. Sokkal jobb!
5/5 A kérdező kommentje:
nekem végülis nincs bajom a teszvesszel..csak hogynem lehet cserélni..mert nagyon sokan szeretnének
2010. jan. 2. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!