Hogy szedehetnék össze 1 hónap alatt 100ezer forintot?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy telefont akarok venni szeptemberig,szóval 1hónapom van rá. 15 múltam,sehol nem találtam a környéken diákmunkát szóval mégis,hogy szedhetném össze rá a pénzt?2016. júl. 28. 20:52
1/15 anonim válasza:
Igen jó kérdés! Magam is nagy érdeklődéssel fordulok a semmiből pénzt teremtés tudománya felé!
3/15 A kérdező kommentje:
Nem semmit tevésre gondoltam,hogy majd lehullik az égből,ötletet kértem
2016. júl. 28. 20:55
5/15 anonim válasza:
add el az xboxod, tv-t, régi telefonod, ps3-4ed, stb. cuccod amit nem használsz.
6/15 anonim válasza:
Ha dolgozni nem tudsz és eladni nincs mit, akkor áruld már el, miből gondoltál 100 ezer forintot elővarászolni? 15 évesen semmihez nem értesz nyilván, szóval így jártál.
7/15 anonim válasza:
Minek kell 100.000 forintot költeni egy telefonra?!
8/15 anonim válasza:
Eladod mindenedet és lesz telefonod, amin senki nem keres. Cuccaid nem lesznek, de lesz egy drága teld így továbbra sem leszel menő a többi villogni akaró páva között!
9/15 A kérdező kommentje:
Nem mondtam egy szóval se,hogy eladni nem tudok,ezert köszi az ötletet! A másik,hogy azért,mert ha már telefont veszek,akkor az telefon legyen,ne egy szutyok ami 2perc után lefagy, és nem anyáékon akarok élősködni,hogy tőlük kérjek rá pénzt,ezért akarom én összeszedni,de köszi a már is igazán kioktató szövegeket,de értelmes válaszokat várok,nem pedig lehordást.
2016. júl. 29. 10:46
10/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem lehordásnak szántam a kérdést, pusztán nem értem, hogyan lehet elkölteni egy 100-ast telefonra (valakinek ennyi egy havi fizetése, vagy még ennyi sem!). Nekem már 4 éve egy 20.000-es telefonom van, tudok rajta telefonálni, és sms-t küldeni, amire pont egy telefon való, és nem is vágyok újra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!