Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csomag feladás után nem...

07istvan22 kérdése:

Csomag feladás után nem kaptam meg az elutalt összeget, csalás vagy banki probléma?

Figyelt kérdés

a kérdésem adott fent de pontosabban leirnám akkor.

tegnap elött volt egy eladó termékem hirdettem jófogáson hardveraprón. jófogáson volt egy érdeklődő/vásárló előre utalással fizetett erről küldött nekem egy netbankos átutalásos valami bizonylat szerüséget. nos én a csomagot elsőbbségivel feladtam de a pénz nem ért még ide közben rá irtam azt mondta azért mert az ö hibája túllépte az az napi limitet és függöben maradt az utalás nos másnap megint utalást inditott de még mindig semmi jel.

viszont ö erstebankon keresztül utal nekem az otpre melyik a nagyobb valószínüség csalás vagy bank csücsül rajta

2016. júl. 27. 12:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ha lesz válzozás közlöm a tényeket mire jut a rendőrség
2016. júl. 29. 02:15
 12/23 anonim ***** válasza:
29%

"Hozzá teszem elöttevalonap tettek ellene feljelentést ugyanezzel a problémával sokkal de nagyobb értékü csomaggal az enyém egy 80 ezre árkategoria volt "

Hát akkor szerencséd volt, mert más is feljelentette. Azt mondjuk korábban is megírhattad volna, hogy 80 ezres tétel, az már komolyabb összeg - 50 ezer ft alatt még "csak" szabálysértés.

Kívánom, hogy visszakapd legalább az árut - de inkább a pénzt :-)

2016. júl. 29. 09:25
 13/23 A kérdező kommentje:
Ja igen mert mikor ki irtam ez a kérdést rá másnap mentem be az az tegnap a rendőrségre akkor tudtam meg :-) hát nagyon remélem higy meg lesz legalább az elkövetö bár nem nyugtat de legalább mással ne csinálja meg már ezt a rendőrség távábbitotta a budapesti redőrkapitányságra és intézik azt hogy meddig nem tudom de majd kiderül ha van fejlemény továbbitom nektek innenstöl minden a rendörségen mulik. Viszont hivni próbáltam az illetöt szerintem le tiltott de a viber kijelzi mikor volt fent illet nem szoval használja vagy a telefont vagy a gépről van fent
2016. júl. 29. 14:26
 14/23 anonim ***** válasza:
29%
Miért lettünk lepontozva?! Amikor mi segíteni akarunk. Nem rád értettem, kérdező, csak felháborító, hogy ilyen emberek bejárkálnak. Én írtam a kamu átutalási megbízás, ami tulajdonképpen okirathamisítás (is) meg persze csalás. Az ilyennek sitten a helye!
2016. júl. 29. 19:10
 15/23 anonim ***** válasza:
38%

Miért lettünk lepontozva?

Azért, mert iskolaszünet van és jár erre egy "lepontozóbanda" akik minimum 3-an összefognak és időnként, teljesen mindegy, hogy mit és hol, csak egyszerűen lehúznak... Szegényeknek ez a kedvenc szórakozásuk... Csak az a baj, hogy így nem derül ki, hogy melyik a jó válasz és melyik nem... Ráadásul az Üzlet és pénzügyektől igazán távol tarthatnák magukat, mert ez nem óvódás játszóház - menjenek a szex rovatba, vagy mit tudom én, hová... :D

2016. júl. 29. 19:30
 16/23 A kérdező kommentje:
Aki lepontozott mindenkit az is csaló valószinü 😁
2016. júl. 30. 07:12
 17/23 A kérdező kommentje:
Amugy tényleg azért akarom folytatni mert sehol nem láttam végeredményt akkikkel ez megesett már higy végül is előkerült a csaló avagy sem ha meg is lett vissza kapta a dolgait vagy a pénzét avagy sem akinek nem tetszik ez a kérdés ami itt van az ne nézegesse lépjen túl rajta. A véleményem ezekről az emberekről az hogy az életben is csak a törvényt sérti. Nem tudom mi volt itt most a negativ válasz adás véleményem szerint mind hasznos és tanul belőle az ember plusz ahigy irtátok is tanulópénz ennyi én voltam a hibás mert nem vártam. De szeretném ha okos tojások nem ide járnának magyarázni és ezt nem az eddigi válaszolokra értem hanem normális emberek akiket talán érdekel ez a történet vagyis hogy mi lesz a vége 😊 de au is lehet hogy az pontozgat le titeket aki lopott soha nem lehet tudni 😊 na mindegy is a lényeg az hogy ahhoz képest sok buktatót hagyott maga után remélem megtalálják és még remélem azt is hogy nem ilyen kis könnyü szabálysértést kap ugyan is ahkgy utána érdeklődtem 50-500 ezer forintig terjedő büntetés kiszabható rá na de majd folytatom ha van információ a birtokomban akit érdekel ugy is követi szerintem majd ezt az ügyet akik eddig válaszoltak azoknak meg köszönöm 😊
2016. júl. 30. 07:22
 18/23 A kérdező kommentje:
Utólag elnézést kérek a helyesirásért telefonrol nehézkesebb
2016. júl. 30. 07:24
 19/23 A kérdező kommentje:
sziasztok hivtak tegnap a rendörségtől csak sajnos éjszakás voltam igy aludtam közben 5 percel ha hamarabb kelek és vissza hivom megtudtam volna mi a fejlemény. igy majd hétfőn kiderül majd hogy mit sikerült intézni a rendörségnek :)
2016. aug. 13. 05:39
 20/23 anonim ***** válasza:
79%
Oké, köszi a tudósítást :-)
2016. aug. 13. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!