Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ti mit tennétek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Toryy kérdése:

Mit tegyek, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Tudom, sok ilyen kérdés van, de ez talán egy kicsit más lesz. Tehát olyan problémám van, hogy tetszik egy srác. Már be is vallottam neki, hogy tetszik, de nagyjából nem is válaszolt. Ez kb 3-4 hónapja volt. Azóta is beszélünk, de időnként nagyon fel tud idegesíteni. Ilyenkor már épp hagynám az egészet, de, amikor elhatározom, hogy, na, mostantól nem fog érdekelni, akkor megint tök aranyos lesz, így mégse tudom föladni... Szerintetek mit kéne tennem? Tennem kéne egyáltalán valamit?

2016. febr. 20. 23:33
 1/4 anonim válasza:
Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel!
2016. febr. 20. 23:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy nagyon gyáva, vagy csak játszik az érzéseiddel. Ha már színt vallottál előtte, és magy ívben tett tá, én a helyedben hagynám az egészet. Gondolj bele: biztos van, aki kedves és aranyos lenne veled, és törődne veled, nem csak néha, hanem általában.
2016. febr. 20. 23:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyszer bevallottad neki (amihez egyébként nagy bátorság kell és dicséretet érdemelsz) és úgy döntött, hogy nem szeretne többet. A 3-4 hónap elég lett volna, hogy eldöntse magában, hogy biztosan így szeretné-e. (ha esetleg ott hirtelen meglepte, vagy megijedt) A jelek szerint nem szeretne többet, így pedig értelmetlen lenne próbálkozni.
2016. febr. 20. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Én elmondanám neki megint, de úgy, hogy válaszoljon rendesen, hogy akar e valamit. Ha igent mond beszélj vele, ha nemet akkor hagyd a francba.
2016. febr. 20. 23:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!