Mennyi doboz cigeretta vihető ki magyarországról az anglia bristolba autóval? érdekelne még az energiaital is mennyi liter vihető át?
Figyelt kérdés
vmint más dohányárú vihető még mellette?2016. júl. 25. 14:03
1/2 anonim válasza:
Lényegében bármennyi. DE!
800 szál/fő alatt nem kérdezősködnek, nem feltételezik azt, hogy kereskedelmi céllal viszel annyit amennyit. Felette feltételezhetik, hogy kereskedelmi szándékkal viszed, de azt is nekik kell bizonyítani. Én pl 10 karton cigit és 1 kg dohányt vittem ki anno repülőn, persze, hogy megállítottak... ciki volt, kipakolták az egész bőröndömet, egy komplett trafikot lehetett volna nyitni helyben :D Megkérdezte, hogy mi az, mondtam, hogy ajándék. Csúnyán nézett, de elengedett. Persze, ha csak cigi van nálad, kb 20.000 szál, azt már nehezen magyarázod ki.
2/2 anonim válasza:
Igazából nem kell bizonyítaniuk elég a gyanú ahhoz, hogy a kocsidat is elvegyék.
Az egész persze attól is függ milyen vámost fogsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!