Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mitől olyan nagy biznisz az...

Mitől olyan nagy biznisz az energiatal?

Figyelt kérdés

20 éve ha az ember körbenézett a technikai élsportokban szinte mindenkit valamiféle dohánygyár szponzorált: Marlboro, Camel, Rothmans, Gauloises, West, Lucky Strike, John Player, HB. Ma ezt a szerepet egy-az-egyben az energiaitalgyárak vették át: Red Bull, Monster, Rockstar, HELL, Dark Dog, Grizzly, Oxxo, Go Fast.

Miért és miért éppen ők? Hogy tudnak akkora bevételt generálni és ezt miért épp a szponzorálásba fektetik vissza?

2012. máj. 6. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért, mert odaadod nekik a pénzed az energiaitalukért cserébe. Azt a rengeteg márkát túlzásnak tartom. Itt a Red Bull-ról beszélhetünk, amely valóban nagy szponzor. De hát ha egyszer Dietrich Úrnak ez a hóbortja?!
2012. máj. 6. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert olcsó előállítani és drágán el lehet adni, és az emberek ár tudnak szokni.
2012. máj. 6. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért, mert egy 350 FT-os redbull előállítási költsége ~ 12 forint. A többi haszon. És rengetegen isszák, pedig marha káros.

Thaiföldön egy redbull a mai napig 10 bath (ugye a redbull thai találmány).

2012. máj. 6. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert víz, só, cukor a fő alkotóeleme, tényleg olcsó előállítani, és még én is aki tudom hogy egy baromság megvenni, mert felesleges és káros is, szóval néha még én is megveszem. A fene se tudja miért érzem jól magam ha a kezemben van egy :)
2012. máj. 7. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!