Szerintetek van benne biznisz?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam , hogy egy kávégépet vagy valami Schack-automatát kellene beszerezni , és kiteni a közelben lévő munkahelyre(szezonális). Menne-e egyáltalán és ha igen akkor mi az ilyen kólás , kávés vagy snack-automata?
Vagy a másik ötletem az a Brikett gyártás? szerintetek??
Kereslet szerintem lenne rá.
Véleményetek szerint melyik a jobb ötlet befektetés céljából?
2012. febr. 28. 16:50
2/4 anonim válasza:
a szerintem lenne rá kereslet nem = a valós kereslettel.
Gondlom automata nem csak annyiból áll hogy megveszem és kiteszem oda ahova szeretném. Kell szerződés az adott céggel, kell valaki aki naponta feltölti, ellenőrzi, karbantartja. Stb
Brikett. Ez is ugyanaz, Kell egy gép, faanyag, és vásárló aki megveszi 50ftért kgját.
3/4 anonim válasza:
www.kavevilag.net/blog-2012-08-21-Italautomata_-_Kaveautomata__uzemelteto__cegek__figyelmebe
4/4 anonim válasza:
Étel-italnál ÁNTSZ engedély is kell!Területfoglalási engedély az önkormányzattól, vagy akié a terület....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!