Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kapott már valaki hiánypótlást...

Kapott már valaki hiánypótlást kérő levelet a 2016-os Hűtőgépcsere programhoz?

Figyelt kérdés

EZT KAPTAM: A mellékelt dokumentumból nem derül ki egyértelműen, hogy nagycsaládosként kapja a családtámogatást.

A kitöltési útmutatóban ez van: 90 napnál nem régebbi a családi pótlék összegét igazoló dokumentum benyújtása abban az esetben kötelező,

amennyiben a Pályázó az adatlapon nagycsaládos személyként került megjelölésre. (A családi pótlék igazolható bérjegyzékkel, számlakivonattal, vagy postai igazoló szelvénnyel is, amennyiben ezek nem állnak rendelkezésre az erre vonatkozó igazolást a munkáltató adja ki (ha családi támogatást kifizető hellyel rendelkezik), vagy a kormányhivataloknál és a kormányablakoknál lehet igényelni.)

Postai igazoló szelvényt küldtem be ami tartalmazza, hogy honnan kapom, és a fizetési jogcímet is dátummal megjelölve, hogy mikori a kifizetés, ja és az összeget is, amiből szerintem ki kell derülnie, hogy 3 gyerek után járó családi pótlékról van szó.

Nem értem, hogy mit kellene még küldeni?

Van egy hatósági bizonyítvány az államkincstártól, hogy 3 gyerek után kapom a csp-t, de az meg 90 napnál régebbi kiadású, igaz benne van a kezdés és a vég időpont is ami 2017.01.31. és eddig mindenhol elfogadták ahova küldtem. Ezt kéne beküldeni?

2016. júl. 24. 09:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!