Köztisztviselői és közalkalmazotti bérek kiszámítása 2016-ban. (Mindkettő érdekelne. ) A fizetési osztályok és fizetési fokozatok mellett nem tüntetnek fel egyéb tudnivalókat, így nem tudom, rám melyik vonatkozna!?
Köztisztviselőként dolgoztam 25 évig, így tudom, hogy az alábbi adatokra szükség van a számításokhoz.
Pénzügyi területre mennék:
- szakirányú középiskolai végzettséggel,
- 28 év munkaviszonnyal,
- egyedülálló,
- eltartott gyermek nélkül.
Köszönöm a segítséget!
Itt találod a besorolás logikáját ; [link]
Gondolom te E kategória vagy .
Itt a 2016 -os bérbesorolási tábla
Tehát ha e kategória vagy, és 25 éves munkaviszony számit, tehát 3 évenként az 1 fizetési fokozatot jelent, akkor 89000*1,2350=109,915 bruttó a gyerek az adózási kérdés, a + 3 év munka viszony ha nem állami szféra nem számit bele, tehát ezért csak a 8-as fizetési fokozat. Munkáltatói döntésen még adható számodra havi 10-30 ezer forint bruttóba. Plusz miután köztisztviselőként jár illetmény alap, az elvileg 38650 ft bruttó. Ebből tudsz kalkulálni, munkáltatói döntésen alapuló bérezés csak adható !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!