Hűtőgépcsere 2016 pályázat egy része kitölthető előre?
Figyelt kérdés
07.18-tól lesz a mi régiónkban. Kitölthetem most előre az alapadatokat és a hűtőgép adatokat úgy, hogy már csak a Nyilatkozat megtekintése, Csatolmányok feltöltése és a Pályázat véglegesítése maradjon vissza 07.18-ra? Mivel rá lett nyomva az új pályázat benyújtására és törölni nem lehet. Vagy ez így érvénytelen lesz? Inkább nyomjak rá majd aznap egy új pályázat benyújtására és azt töltsem ki?2016. júl. 13. 20:17
1/2 anonim válasza:
Lehet úgy, ahogyan írod: előre kitöltheted a személyes adatokat és a hűtőgép adatait. Amikor indul a pályázat, akkor csak a nyilatkozatot kell megtenni és a csatolmányokat feltölteni. Nálunk 07.11én indult a pályázat és így csináltam. Sikerült érvényes pályázatot benyújtanom- a visszaigazoló e-mail szerint. Hogy a támogatást megkapom-e, arról később döntenek.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Közben felhívtam már őket és ugyanezt mondták az ügyfélszolgálaton is.
2016. júl. 14. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!