Melyik országba mehetnék ahol azonnal kapok segélyt?
Figyelt kérdés
Itt csak több műszakos nehéz munkákat találtam és olyan iskolákat amiknek az elvégzése több év és semmire sem tanítanak meg ami értelmetlen így elhatároztam hogy fölcsapok migránsnak. Melyik orzságban kaphatok segélyt lakást? Családot, aki befogad? Svédország ilyen? A holnapjuk német így semmit sem értettem meg belőle de ti talán le tudjátok fordítani. A migránsok is kapnak ingyen költőpénzt szállást így gondolom diszkrimináció hiányában nekem is feltétel nélkül adnak. Angol Német megy.2016. júl. 23. 16:19
21/23 anonim válasza:
8 általános elég a Tesco-nál árufeltöltői munkához.
22/23 anonim válasza:
Tehát, ha jól értem: nem értesz semmihez a hőzöngésen kívül, de a "nyugat" essen hasra tőled, adjon segélyt és lakást, ha már nem kellesz egyből valami álom-melóra? Aha.
Csak egy kérdés: te eszednél vagy?
23/23 anonim válasza:
Dehogy van...
Trollkodik.
Kamuzik össze-vissza, a hopnalp nyelvéről, a tescos árufeltöltői álláshoz érettségi kell, stb.
Semmit sem ad, de mindent akar.
Hát persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!