Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Igaz, hogy féldrágakövet és...

Igaz, hogy féldrágakövet és fémet nem hozhatsz be az országba?

Figyelt kérdés
Ebayen szeretnék rendelni rózsakvarc követ (pár száz forint) viszont az féldrágakőnek számít, illetve réz drótot rendelnék, ami ékszerekhez való. Tudtommal a fémekre és a drágakövekre van behozatali szabályozás. Rendelhetem őket anélkül, hogy megbüntetnének? Kérem csak olyan válaszoljon, aki ismeri a témát. Köszönöm

2016. júl. 8. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
baromság. Én kintről rendelem szinte az összes fém cuccot, mert töredék árban van mint itthon + kis mennyiségben is kiszolgálnak. Eddig nem volt semmi probléma belőle.
2016. júl. 8. 20:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És a kövekről van valakinek tudomása? Mindenféle formában rákerestem a neten, de a nav oldalán sem kaptam választ. Igazából egy oldalon láttam a szabályozott listán és most nem tudo hogy engedéyezett-e.
2016. júl. 8. 23:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Mekkora mennyiségben akarsz rendelni?

Ha sokat akarsz, csináld azt,hogy több eladótól rendelsz kevesebbet(úgyis elég sók eladótól fennszokott lenni ugyanaz a termék) majd mivel kis mennyiséget rendelsz nem fog megakadni a vámon és áfa sem lesz rá, valamint úgyse tudják meg hogy mi van a csomagban.

Főleg ha ilyen fajta kis bubis levélbe jön nem lesz probléma: https://www.youtube.com/watch?v=KqdD3hG3Cu0

2016. júl. 9. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!