Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik országba mehetnék ahol...

Melyik országba mehetnék ahol azonnal kapok segélyt?

Figyelt kérdés
Itt csak több műszakos nehéz munkákat találtam és olyan iskolákat amiknek az elvégzése több év és semmire sem tanítanak meg ami értelmetlen így elhatároztam hogy fölcsapok migránsnak. Melyik orzságban kaphatok segélyt lakást? Családot, aki befogad? Svédország ilyen? A holnapjuk német így semmit sem értettem meg belőle de ti talán le tudjátok fordítani. A migránsok is kapnak ingyen költőpénzt szállást így gondolom diszkrimináció hiányában nekem is feltétel nélkül adnak. Angol Német megy.
2016. júl. 23. 16:19
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Egyet értek a 10 essel a 6 os TROLLnak meg ezt: [link]
2016. júl. 23. 19:11
 12/23 anonim ***** válasza:
59%

a trollt sok mindenre mondják.

attól még, hogy te nem értesz semmihez, vagy rossz a cv-d, még munkaerő-hiány van.

persze névtelenül fröcsöghetsz a neten, attól biztos jobb lesz neked.

2016. júl. 23. 19:31
 13/23 A kérdező kommentje:
Az meg a másik hogy a magát racionálisnak tartó ember szókincsében van olyan hogy jó meg rossz CV mert az információ helyett a külsejét nézi és azt választja ami az ÖSZTÖNVILÁGÁHOZ közelebb áll. Marha racionális.
2016. júl. 23. 20:09
 14/23 A kérdező kommentje:
Aki nem vicsorít mint egy idióta bolond a rajzban azzal szóba se állnak. Mert tudat alatt a munkavállalónak jobban bejön egy vigyoridióta.
2016. júl. 23. 20:10
 15/23 A kérdező kommentje:
Hiába fele annyi az IQ ja.
2016. júl. 23. 20:11
 16/23 A kérdező kommentje:
Mert az emberi természet így működik, a melleket választja az alkalmasság helyett.
2016. júl. 23. 20:11
 17/23 anonim ***** válasza:
De mihez értesz,mit szeretnél dolgozni?
2016. júl. 23. 22:27
 18/23 A kérdező kommentje:
Jó lenne egy árufeltöltős állás de a legtöbb helyre érettségi kell (szakma helyett).
2016. júl. 23. 22:40
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Tehát nem értesz semmihez, nincs semmi szakmád, semmi szaktudásod de sírni azt tudsz, hogy nem kellesz sehova.

Nos, az élet tartogat számodra pár izgalmas leckét.

2016. júl. 23. 22:57
 20/23 anonim ***** válasza:
82%

Tessék elmenni több műszakos munkában, estin érettségizni és utána lehet tovább gondolkodni.

Addig ne is álmodozz.

Svédország honlapja angol vagy svéd- ne csodálkozz, hogy nem értetted németül :D

Miért lenne Svédország honlapja német??

2016. júl. 24. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!