Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Skóciába megéri kiköltözni,...

Skóciába megéri kiköltözni, illetve kimenni dolgozni?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztunk a haverommal és bátyámmal, hogy kimennénk Skóciába dolgozni jövőre, addig összeszedjük a kezdőtőkét. Vélemény? Vagy melyik országot ajánlanátok?

18/F

2016. júl. 7. 16:24
1 2
 11/11 anonim válasza:

Amugy nem azert,de en Skociaban elek. Milyen szakmarol beszelsz? Itt pont leszarjak,hogy mi a kepzettseged,ha csak nem villanyszerelo,vagy epitoiparba vagy stb... Itt a lenyeg a nyelvtudas es semmi mas! En 5 eve kezdtem egy 5 csillagos hotelben. 20 evesen,mint housekeeper, havi 1340 fontert. Kozepfoku nyelvvizsgaval jottem ki,ez pont eleg volt az alap megerteshez. Az alaphoz! Mert a skotoknak nem kicsi akcentusuk van,alig lehet oket megerteni. Telt az ido,aztan eloleptettek Housekeeper survivornek, utana megint eloleptettek,es most mar manageri statuszba dolgozok, majdnem hogy tripla annyiert,amennyiert kezdtem dolgozni. Szoval ne felj,gyere ki! Itt legalabb megbecsulnek,nem ugy mint otthon! Erettsegivel is belevaghatsz,de csak akkor ha jo a nyelvtudasod. Anelkul ne gyere ki,mert csak neked lesz szenvedes!

Udv. K Skociabol!

2016. júl. 14. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!