Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A "műszaki bizományi" az...

A "műszaki bizományi" az zacinak számít? Milyen "szabályok" érvényesülnek ott? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Van a környéken egy műszaki bizományi. Én úgy értelmezem, hogy ez egy zaci. Viszont nem vagyok túl járatos a témában, kérdeznék is párat:

1.Mennyire "kötelesek" ők átvenni az elektronikai készüléket amit be szeretnék adni? (hi-fi torony)

2.Kell-e nekem számlákkal bizonyítani az eredetét?

3.Azonnal fizetnek, vagy elsőre csak "felméri" a tárgy értékét és majd azalpján dönt később? (kellene a pénz)

4.Csak úgy az utcáról bemehetek, vagy időpontot kell kérni?

5.Mennyire "akadékoskodnak?"

6.Mennyit kaphatok egy 2007-es jó állapotú (ritkán használt) erősebb Hi-fiért? (5 CD, 2 kazetta, 400W(?) - erre most nem emlékszem). Egy 5-10 ezer forint környékére lenne szükségem.

2016. júl. 4. 19:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A bizományi is keresni akar majd rajta, ezért az általa eladható ár alatti öszeget fog mondani.

Érdemes előbb a hirdetési oldalakon utánanézni. (akár a márkára is rákeresve), mások milyen áron kínálják.

Hirdetni hirdetheted úgy is, hogy Sz.fehérvári (vagy bármelyik másik város) átvétel, nincs posta (ez esetben postaköltséged sincs).

2016. júl. 4. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!