Miért nem lázadnak fel a szegények és zavarják el a gazdagokat?
Én mint "gazdag" család sarja mindig nevetek a magad fajtákon. :D
Sírtok, hogy nincs pénz de amikor meglehetett volna alapozni a jövőt akkor nem csináltatok semmit. Az meg, hogy minden "gazdag" hazug csaló...egy tetves általánosítás , általában a buta emberek szoktak általánosítani.
Szerinted a szüleim ölébe hullott a vagyon? Hát nem , tettek érte, hogy ott tartsanak ahol most vannak és nem csalással hanem kemény munkával.
Inkább kezdj te is valamit magaddal, hogy ne a segélyen élj amit mi "gazdagok" fizetünk.
1. Ha szétosztanák a gazdagok vagyonát, a mostani gazdagok nagy része ugyanúgy gazdagok lenne pár év múlva.
2. Ha minden szegény ilyen hülye mint te vagy akkor nem csodálom miért nem lázadnak fel. Azért "pöffeszkednek a luxusautóikban" mert sokat tettek érte, hogy elérjék azt, és nem azza foglalkoztak, hogy másnak mennyi van. Amígy ők ezt csinálták te csak szidtad őket, hogy "pöffeszkednek a luxusautóikban", közben teis tehettél volna valamit azért, hogy luxusautód legyen, mert nem az az egyetlen mód rá, hogy elvesszük a gazdagok vagyonát. Mindeki a saját maga sorsa kovácsa.
Még fiatal vagyok, de amint kikerülök az egyetemről, énis elindulok azon az úton mint ők, akár sikerülni fog, akár nem, engem mindig motiválni fognak a sikeres emberek, és mindg nevetni fogok a magadfajtákon.
"egy lusta dagadt senkiházi lehetsz, aki egy keresztbe szalmát nem tett az életében"
Ahogy mondtam. Buta ember lehetsz.
Az hogy jó körülmények közé születtem nem ment fel a munka alól.
De egy magadfajtának nem fogok magyarázkodni....mert úgy sem tudod felfogni.
Kegyetlen egy buta gyerek vagy kérdező,ostoba primitív.
Irigy kis .......
Tudod aki gazdag TETT érte,te mit tettél azért,hogy sikeres legyél?
Tételesen sorold fel.
Ja,hogy vedelsz a kocsmába és vársz a sült galambra.
Amúgy megnyugtatlak ha elveszek a gazdagok pénzét pár év alatt visszaszerzik,erről ennyit.
Nem csodálom nem vagy gazdag,ilyen ostoba embert mint téged magánzárkába zárnálak életfogytiglanra.
Na menj a gyárba és melózzál,mielőtt bilibe lóg a kezed.
Jólétben élő 28F
18 as vagyok
valami alian nevu irt privit hogy remeli a nep haragja elveszi a hazamat, jot rohogtem rajta, foleg azon hogy ezt csak privatban merte a hulyeje leirni. de nagy az isten allatkertje es az ilyenek mind kiszabadulnak ha kidol a kerites. lehet hogy a kerdezo az alian nevu de a kozosben nem merte vallalni amit irt? vajon miert is nem? kis csoro proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!