Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mindenki utálja a gazdagokat?

Mindenki utálja a gazdagokat?

Figyelt kérdés
Soha nem hallottam még olyan emberről aki azt mondta volna hogy valóban megérdemli azt a sok pénzt aki kereste. Mindenki csak azt mondogatja, hogy biztos lopott, csalt, stb

2016. máj. 26. 17:10
 1/7 anonim ***** válasza:
ismerek olyat aki megérdemli.. sajnos a többség nem ilyen. Pl aki beleszületik, megörökli az egészet, majd magas lóról ugat, hogy mit kellene tenni a szegénynek, hogy oda jusson ahol ő van.
2016. máj. 26. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megdolgoztam minden filléremért, a többség szemében gazdag vagyok (valójában nem, de itthon lassan akinek nincsenek napi megélhetési gondjai, azok mind gazdagok), és a kutya nem utál érte.
2016. máj. 26. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Őszintén én nem tudom, irigység mindig van, de engem pl. pont nem érdekel, hogy ki utál és ki szeret. :)
2016. máj. 27. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, figyelj!!!:

A gazdagok nagy része valóban megérdemli azt a sok pénzt, amit keresett. A többség nem csalt/lopott stb.

(Na, most már hallottál.)

2016. máj. 27. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:

"de itthon lassan akinek nincsenek napi megélhetési gondjai, azok mind gazdagok"

Ez így teljesen igaz.

2016. máj. 27. 22:15
 6/7 anonim válasza:

Én felnézek szinte az összesre. Akiről BIZTOSAN tudom hogy lopta arra nem, de az nem is érdekel. Aki örökölte arra is. Valahogy meg is kell tartani a pénzt. A világ 1810 dollármilliárdosából 1196 önjogon érte el a vagyonát. Ez azt jelenti hogy vállakozók vagy feltaláltak valamit amire kapnak az emberek. Vagy mindkettő. Ehhez hihetetlenül sok munka és kitartás kell, soha nem szabad feladni. És ezután jön az, hogy az átlagemberek elkezdenek szidni, hogy loptál, kormányközeli vagy, mások zsírján gazdagodsz meg stb. Az emberek nem szeretik az igazságtalanságot. Azt hogy "az egyik ember minimálbérért dolgozik az utcán, a másik meg egész nap szart se csinál, mégis milliókat keres". Az eszükbe se jut, hogy az az ember igazából napi 12-14 órában le van terhelve, vezetnie kell a vállalkozását, és úgy keres milliókat. Eszükbe se jutna megnézni az élettörténetét, hogy hogyan került oda ahol most van. Például amikor Csányi Sándor elérte az egymilliárd dolláros vagyont, sehol se láttam egy kommentet ami gratulálna vagy ilyesmi, mindenki csak szidta. És miért? Mert gazdag. Nézd meg wikipédián honnan indult, hol tanult, hogyan érte el azt ami most van neki. Mondhat bárki bármit, én már egy ideje olvasgatom a posztokat, kérdéseket, és százból körülbelül 5 komment/válasz pozitív. Kiyosakinak volt asszem az egyik könyvében, hogy a gazdagokat a szegényektől nem a pénzük, hanem a gondolkodásuk külömbözteti meg.

Láttál már olyan gazdagot aki azzal foglalkozott, hogy akinek több van nála, az hogyan szerezte a pénzét? Mert én nem.

2016. jún. 2. 20:52
 7/7 anonim válasza:

Aki nem becsületes módon szerezte a vagyonát, az tényleg nem túl dicséretes.

De aki megdolgozott érte és kemény munkával érte el mindazt,amije van,az nem érdemli meg,hogy utálják.

2016. jún. 4. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!