Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szlovákiából rendelt eurós...

Szlovákiából rendelt eurós cuccot euróval kell kifizessek?

Figyelt kérdés
szlovákiából szeretnék rendelni, namármost a cuccaim postai utánvétellel érkeznének ami +4euró, szóval én mindenképp euróval kell majd fizessek vagy nyugodtan fizethetek forinttal?

2016. jún. 16. 13:30
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
mert senki nem tud a kérdésemre értelmesen válaszolni csak valamibe belekötni? akkor lehet
2016. jún. 16. 21:29
 22/23 anonim ***** válasza:

én 2013-ban rendeltem MO-ról Szlovákiába utánvétellel egy terméket, a mai napig nem jött meg... írj nekik egy e-mailt, hogy hogyan működik náluk a dolog, de amúgy igazuk van a többieknek, a nemzetközi szállítás és utánvétel furcsa, általában előre kell fizetni (paypal, internetbanking, stb)

p.s. azokat a gumis vackokat kézre pár centért megcsinálják nálunk 1 zeneboltban, 3 euro sok érte

2016. jún. 16. 22:04
 23/23 anonim ***** válasza:

Ez úgy működik, hogy a webshopok általában leszerződnek egy futárcéggel. A futárcégen múlik, hogy kiszállítja e a csomagot külföldre, illetve azon, hogy hogy állapodott meg a webshoppal.

A te esetedben én azt gondolnám, hogy egyáltalán nem szállítanak Magyarországra, mert akkor ott kezdődne, hogy le lenne magyarra fordítva az oldaluk és forintban lennének feltüntetve az árak.

Az utánvételes fizetés úgy működik, hogy amikor a futár megjelenik nálad a csomaggal, akkor neki kell kifizetni készpénzben, vagyis forintban.

Helyedben első körben megkérdezném a kiszemelt webshopot, hogy szállítanak e egyáltalán Magyarországra, de mondom én nem sok esélyt látok rá.

2016. jún. 17. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!