Szlovákiából rendelt eurós cuccot euróval kell kifizessek?
Figyelt kérdés
szlovákiából szeretnék rendelni, namármost a cuccaim postai utánvétellel érkeznének ami +4euró, szóval én mindenképp euróval kell majd fizessek vagy nyugodtan fizethetek forinttal?2016. jún. 16. 13:30
1/23 anonim válasza:
Erősen meglepne, ha Szlovákiából ide szállítanának utánvétellel.
2/23 anonim válasza:
Én sem hiszem, hogy így ideszállítják az árut. Külföldre sosem küldenek utánvéttel.
4/23 anonim válasza:
Nem szoktak, mert a posták nem tudnak elszámolni egymás között.
5/23 A kérdező kommentje:
jó, tegyük fel, nem postai utánvétel. de ha ott van választható lehetőségként hogy utánvétellel kérem a csomag akkor na c-c
2016. jún. 16. 16:04
6/23 A kérdező kommentje:
csomagot*
2016. jún. 16. 16:05
7/23 A kérdező kommentje:
najó,najó, igazából az is nagyon jó, hogy csak azt szerettem volna megtudni, hogy akkor én most hogy a retekül kéne fizessek, erre csak a szállítási módba tudtok belekötni . és még mindig nem tudom hogy kéne fizessek. köszönöm a semmit q-q
2016. jún. 16. 17:40
8/23 anonim válasza:
De nem tudom, mit nem értesz ezen. Ha nem lehet utánvéttel fizetni, hanem csak előre, akkor nyilván vagy utalással vagy kártyás fizetéssel tudod rendezni. Ez esetben nem is kérdés, hogy a fizetés euróban történik, tehát a kérdésed értelmetlen.
9/23 A kérdező kommentje:
dehátfú, sehol nem kérnek semmi bankkártya vagy stb. számot, sehol nem írják hogy előre kéne utalni pénzt, csak az van az oldalon hogy utánvétellel vagy nemzetközi szállítás, amihez megintcsak nincs oda írva hogy előre kéne utalni pénzt/nem kérnek bankkártya számot, ezek előtt csak az adatokat kérik (pl. név, lakcím, telefon, szokásosakstb.) szó, ezekből gondolom hogy nekem nem előre utalálosan kéne fizetnem. ezért nem értem. k?
2016. jún. 16. 18:14
10/23 A kérdező kommentje:
jaigen, a másik, hogy az oldal legalján ezt írják ki: Fizetés utánvéttel / átvételi
Fizessen készpénzben átvételét.
persze szlovákul, de gondolom annyira csak nem fordítta félre a google .
2016. jún. 16. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!