Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szlovákiából rendelt eurós...

Szlovákiából rendelt eurós cuccot euróval kell kifizessek?

Figyelt kérdés
szlovákiából szeretnék rendelni, namármost a cuccaim postai utánvétellel érkeznének ami +4euró, szóval én mindenképp euróval kell majd fizessek vagy nyugodtan fizethetek forinttal?

2016. jún. 16. 13:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
most mondjátok meg, hogy kéne fizessek? most kell okosnak lenni c-c
2016. jún. 16. 18:30
 12/23 anonim ***** válasza:

Honnan a fenéből tudná neked bárki is megmondani, hogy hogyan lehet fizetni, amikor ötletünk se lehet, hogy honnan és mit akarsz rendelni?

Az eléggé valószínűtlen, hogy utánvétellel.

Különben a kérdéseidből is látszik, hogy lövésed sincs az egészről. Szerintem ne erőltesd a dolgot.

2016. jún. 16. 18:35
 13/23 A kérdező kommentje:

mennyit pofázzak még arról hogy csak utánvételes fizetésről van szó, szerintem egyszer szépen leírtam hogy szlovákiából. a témát nem én tereltem, hiába írtam hogy miről van szó. nyílván azért kérdeztem, mert igen, nem tudom hogy hogy kéne majd fizetni, milyen meglepő, de azt hittem, azért van ez az oldal, hogy mások segítsenek. de úgy látom a többiek is olyan buták mint én c:

és még egyszer nem fogok arról pofázni hogy utánvételes.

2016. jún. 16. 18:38
 14/23 A kérdező kommentje:
többet meg nem is írnak, minden ami az oldalon van, azt ide is leírtam .
2016. jún. 16. 18:42
 15/23 A kérdező kommentje:

[link]

:l

2016. jún. 16. 18:50
 16/23 A kérdező kommentje:
értelmesebben én sem tudom leírni a szinte semmit
2016. jún. 16. 18:59
 17/23 anonim ***** válasza:

Honnan a fenéből tudnánk? A jövő heti lottószámok nem kellenének?

Ne légy ennyire hülye. Írj nekik egy emailt, és kérdezd meg.

2016. jún. 16. 19:51
 18/23 A kérdező kommentje:
szóval azt tudjátok, hogy utánvétellel sehogy se lehetséges, k, ebbe nagyon szépen bele tudtok kötni. de egy annyi kérdésem volt hogy euróban vagy kipepaszott forintban kéne fizessek. szerintem nem bonyolult. nem bonyolultabb mint azt levezetni hogy miért nem tudok utánvételesen rendelni. másrészt megugye fullszlovák az oldal és nem tudok se szlovákul se angolul.
2016. jún. 16. 20:33
 19/23 A kérdező kommentje:
másrészt ha nem lehet a kérdésemre válaszolni, miért kell belekötni más tényezőkbe mintha én lennék a hülye? pontosan leírtam, hogy mit szeretnék, nem én bonyolítottam a dolgokat
2016. jún. 16. 20:35
 20/23 anonim ***** válasza:
Jézusom, te valami begőzölt elmebeteg vagy!?
2016. jún. 16. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!